Mooi: een emerald groene kleur in de badkamer

Ik hou van emerald groen! Ik kwam het de afgelopen maanden steeds vaker tegen tijdens mijn hometours. Zo had Pien een emerald groene slaapkamer en spotte ik onlangs in de eethoek van Mechtelien een emerald groene muur. De badkamer van Charlotte uit Gent is ook in deze exotische tint.

Emerald groen staat prachtig met donker hout, zoals hier te zien is in een tweedehands kast en dito houten handdoekenrek. Beide tinten springen er zo extra uit. De emerald groene muur is hier zo mooi dat de ruimte verder niets extra’s nodig heeft zoals prints aan de muur. Ik zou het, net als Charlotte, net zo minimalistisch laten. Charlotte vertelde me dat deze emerald groene kleur niet zomaar uit de potje komt: ze mengde kleurpigmenten met olie en verfde dat op de muren. Hoe bijzonder? Heel mooi ook: emerald groen in combinatie met messing. De kraan in het bad zou eigenlijk ook een gouden touch moeten hebben en dan het liefst ook zo’n antiek exemplaar. Tja, ik zie mezelf hier al uren badderen in deze emerald groene badkamer. Jij ook?

Mooi: een emerald groene kleur in de badkamer
Mooi: een emerald groene kleur in de badkamer

 

Nog meer zien van deze emerald groene kleur en meer uit het huis van Charlotte?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen staat de volledige hometour live. Wil je nog meer weten van Charlotte volg haar dan op haar Instagram  of haar website

Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Charlotte:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij interieurdesigner Mechtelien:

Beeld © Emma Peijnenburg/InteriorJunkie.com

Reageer ook