Zomers tafelen in stijl doe je zo

Wat is het toch heerlijk om tijdens een warme zomeravond buiten te eten met vrienden of familie. Een mooi gedekte tafel is dan natuurlijk onmisbaar. Ik ging daarom op zoek naar wat inspirerend beeld voor zomers tafelen in stijl en geef ook meteen wat styling tips.

Patronen en kleur

In de zomer mag je best wel een beetje uitpakken met prints en vrolijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan mierzoete kussens, een opvallend tafelkleed of een zomerse tuinset. Wat extra kleur maakt tafelen in stijl gelijk makkelijker en het zorgt ook binnen no time voor een gezellig sfeertje.

zomers-tafelen-in-stijl-2

zomers-tafelen-in-stijl-3

Weg met die eeuwige witte borden

Mooi servies op tafel is natuurlijk ook belangrijk om aan te denken.  Probeer alleen niet elke keer naar die simpele witte borden te grijpen. Ga liever voor servies met wat meer kleur of wat grafische patronen. Wil je de basis toch wit houden? Kies dan bijvoorbeeld voor een wit bord met een klein gekleurd detail of zorg voor een mooie onderlegger.

zomers-tafelen-in-stijl-4

zomers-tafelen-in-stijl-5

zomers-tafelen-in-stijl-6

zomers-tafelen-in-stijl-8

zomers-tafelen-in-stijl-1
zomers-tafelen-in-stijl-8

zomers-tafelen-in-stijl-9

Andere accessoires

Naast mooi servies op tafel is het natuurlijk ook leuk om je tafel te pimpen met andere accessoires. Denk aan een mooie bos bloemen op tafel of vrolijke servetten.

zomers-tafelen-in-stijl-10

Heb jij nog tips voor tafelen in stijl? Laat het even weten!

Beeld gevonden via:

1. El Corte Inglés Decoración. 2. HARRIS and HALL. 3. El Corte Inglés Decoración. 4+5. BRIDGMAN. 6 t/m 10. El Corte Inglés Decoración.

lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

Reageer ook