Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Saaie muur? Kies eens voor gekleurd stucwerk - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-06-2023

  12 juli, 2018

  Saaie muur? Kies eens voor gekleurd stucwerk

  Sinds de livegang van mijn blog in 2012 fotografeerde ik de mooiste huizen. Vaak deed ik muur inspiratie op door de bijzondere wanden die ik spotte. In het huis van Pien waren het vooral de muren in de slaapkamer die mijn aandacht trokken. En niet alleen de muren met gekleurd stucwerk. Ook het plafond…

  Bij Yvonne Kwakkel ontdekte ik Marrakech verf in de slaapkamer van haar dochter. Ik dacht dus dat Pien dit ook had, maar niets was minder waar. Ze vertelde me dat aan het stucwerk een mooie brons-groene kleur is toegevoegd. En verrek, ze pakte ook meteen het plafond mee (een gekleurde plafond zagen we ook al eerder in de hometour van Patrick uit Rotterdam).

  Ook in voor gekleurd stucwerk?

  Zo’n muurtje van gekleurd stucwerk liet Pien bij dit bedrijf maken. Maar als je zelf handig bent, kun je natuurlijk er ook zelf mee aan de slag. Ik was op slag verliefd, jullie ook?

  Saaie muur? Kies eens voor gekleurd stucwerk

  Nog meer van dit huis zien?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer inspiratie uit het huis van Pien met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Pien zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de vorige woontips uit het huis van Pien uit Haarlem:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour van het bohemian stulpje van Sabine:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu