Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Groots gebaar boven de bank met een wandpaneel van hout - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-05-2024

  Groots gebaar boven de bank met een wandpaneel van hout

  Ik tip altijd om te werken met een groots gebaar als eyecatcher van een ruimte, of je nu heel klein of juist heel groot woont, zoals Britta deed. Zij werkte boven haar bank met een enorm wandpaneel. Dat gaf haar zithoek meteen iets extra’s.

  Dat ik hou van een groot gebaar boven de bank weet je inmiddels wel na het zien van ons kunstwerk van Moroso. Denk maar aan een groot vloerkleed, een bank of juist een mooie lamp boven de eettafel. Of zoals in het geval van Britta een houten wandpaneel. Ik was direct verkocht. Omdat haar muren vier meter hoog zijn, schreeuwde de muur boven de bank om iets groots. Ik vind het heel leuk om te zien dat ze koos voor een vierkant kunstwerk in de vorm van een wandpaneel om het rechthoekige van de bank en de muur te breken.

  Groots gebaar boven de bank met Balinees wandpaneel

  Waar je zo’n mooi kunstwerk vindt? Britta laat ze zelf maken in Noord-Thailand en verkoop het via haar webshop. Ze vertelde me dat zo’n houten wandpaneel door Thaise kunstenaars in de groene bergen in Thailand wordt gemaakt. verkrijgbaar is in verschillende maten tinten zoals zwart, donkerbruin, naturel en verschillende tinten wit. Een klein beetje Thailand in Nederland!

  Meer zien van dit houten wandpaneel en meer uit het huis van Britta?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Britta? Volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier woontips uit de vorige hometour uit het huis van Marije met tiny house in de tuin:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu