Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Geef stokoude tegels een nieuw leven: maak er een DIY spatscherm van - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  Geef stokoude tegels een nieuw leven: maak er een DIY spatscherm van

  Het leuke van het kopen van een stokoud huis is dat je op zolder soms de meest bijzondere items kan vinden. Zo ook Graciéla uit Haarlem. Tijdens de verbouwing ontdekte haar moeder een luik op zolder, waarachter een doos verscholen zat vol met stokoude tegeltjes. Daar wist ze wel raad mee. Anders dan anders maakte ze er een DIY spatscherm van voor in de keuken. Simpel idee, groots effect.

  Tijdens onze grote verbouwing vonden we ook oude tegels, maar die zaten nog vast aan de vloer. Na het verwijderen, bewaarde ik een paar exemplaren die tot op de dag van vandaag nog niet zijn gebruikt. Wie weet ooit. In het geval van Graciéla had ze een hele doos om mee te werken, dus bedacht ze om deze oude tegels te gebruiken om er een spatscherm van te maken. Wel zo handig met die bakstenen muur in de keuken. Daarnaast staat zo’n DIY schatscherm ook nog eens hartstikke mooi. Een kunstwerkje op zich, toch? Ze bevestigde de tegels op een houten plaat die ze precies op maat maakte van de tegels. Dat scheelt weer in de weer gaan met een tegelsnijder Et voila: een DIY spatscherm in een handomdraai. Ik sla dit DIY spatscherm idee zeker op!

  Geef stokoude tegels een nieuw leven: maak er een spatwand van
  Geef stokoude tegels een nieuw leven: maak er een spatwand van
  Geef stokoude tegels een nieuw leven: maak er een spatwand van

  Meer zien van deze DIY spatscherm en meer uit het huis van Graciéla?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog drie woontips online uit Graciéla’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Graciéla? Volg ze dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips uit het pastel interieur van Mandy uit Leiden:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu