Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Ga eens voor een subtiel doorkijkje in de hal - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  22 juni, 2020

  Ga eens voor een subtiel doorkijkje in de hal

  De hal in huis, vooral die op de eerste verdieping, kan altijd een beetje donker zijn, al dan niet héél erg donker. Nu kun je het donkere in de hal, zoals ik deed, nog donkerder maken, maar net zo mooi is het om het lichter te maken. Niet met een nieuwe kleur, maar met een doorkijkje

  Dit doorkijkje in de hal spotte ik bij Sanne van &Stijl. Haar kennende (FYI: zij en haar man schrikken niet van een grote verbouwing hier en daar) dacht ik dat zij dit zelf maakte, maar niets is minder waar: het zat al in het huis. Wel maakte ze het houtwerk zwart, zodat het er extra uitspringt. Zo’n doorkijkje is een simpele oplossing om enerzijds de hal een stuk minder donker te maken, anderzijds om iets luchtigs toe te voegen aan de ruimte. Zo is de hal in verbinding met de woonkamer en andersom en heeft het geheel iets speels. Leuk idee van de vorige bewoners!

  Ga eens voor een subtiel doorkijkje in de hal

  Meer zien van dit doorkijkje en meer uit het huis van Sanne?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Sanne volg haar dan op Instagram. Of bekijk de drie eerdere hometours (FYI: elk jaar een ander huis!) die ik bij haar maakte:

  Bekijk hier eerder woontips uit het huidige huis van Sanne:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour in het safari chic interieur van Maaike:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu