Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een wc vol vissen: o zo mooi! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Een wc vol vissen: o zo mooi!

  Nu weet je vast wel dat ik een voorstander ben van je wc pimpen met behang. En dan het liefst lekker heftig behang. Met flamingo’s bijvoorbeeld of zoals Maaike uit Amsterdam deed, het behang vol met vissen! Daar tover je in een handomdraai je saaie wc om tot een ruimte waar je voorlopig niet meer weg wilt

  Ze droomde al tijden van het behang van Fornasetti voor Cole & Son (Acquario 97/10048), een prachtige, dromerige print van bijzondere kleurrijke vissen. Om nog meer in de sferen van de diepe zee te komen stylede ze haar wc af met een zeester, koraal en koraalrode nepbloemen. “Het koraal was overigens niet zo mooi,” vertelde Maaike me. “Dus heb ik het rood gemaakt met een spuitbus.” Nog een ultieme budgetproof tip? Maaike: “Doe een stukje zeep in een coquille schelp!”

  Als kers op de taart hackte ze haar wc meubel met messing handgrepen in de vorm van zeepaardjes. En zo krijg je een wc waar je hart sneller van gaat kloppen. Plaatje, toch?

  Een wc vol vissen: o zo mooi! Een wc vol vissen: o zo mooi!

  Meer zien van deze wc vol vissen en meer uit het huis van Maaike?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Maaike volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Maaike:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Willemijn in Hilversum:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu