Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een muur vol zomerse posters
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  22 juli, 2018

  Een muur vol zomerse posters

  Hoe kun je die saaie wand in huis omtoveren tot een kleurrijk en tropisch walhalla. Met zomerse posters, natuurlijk. Budget proof en super makkelijk! Posters kosten bijna geen geld, maar kunnen een groot effect hebben. Koop een mooie lijst of ga voor washi tape om jouw favoriete poster aan de muur te hangen.

  Welke manier je ook kiest, maak een feestje van die saaie wand.

  Posters - Rob SnowEen opvallende poster waar je direct om moet lachen. Wedden dat je nog nooit zo’n flamingo hebt gezien. Deze poster van Rob Snow bestel je nu bij MADE.com.

  Posters - Jungle Express

  Een coole jungle print op een klembord. Hang hem op of gebruik hem als klembord voor je to do lijstjes. Nu te bestellen bij Crowdyhouse.

  Posters - Floral Popsicle

  IJsjes of toch bloemen? Paul Fuentes maakt van twee verschillende onderwerpen, aparte en grappige composities. Bestel de poster nu bij Juniqe.

  Posters - Monstera

  De Monstera pauw! Digitaal kunstenaar Jonas Loose maakt graag de meest bijzondere combinaties. Dit prachtige plaatje is te bestellen bij Juniqe.

  Posters - Reinders

  Waan je even in Afrika waar een olifant met zijn slurf water over zichzelf heen gooit. Een prachtig artistiek plaatje van Reinders, nu te bestellen op Bol.com.

  Posters - Reinders bloemen

  Bloemen doen het altijd goed! Deze poster met een stilleven van Jan Davidsz de Heem is met recht een plaatje. Bestel de poster nu op Bol.com.

  Posters - Reinders flamingo

  Meer vintage dan deze poster kan het bijna niet. Deze flamingo aan het strand doet je direct denken aan die warme, zwoele zomerdagen. De poster van Reinders is te bestellen bij Bol.com.

  Posters - Crowdyhouse

  Mmm, de ananas maakt het zomerse plaatje compleet. Deze poster is extra uniek door het gebruik van de marmeren print in de ananas. Bestel hem nu op Crowdyhouse.

  Zelf ook prints en zomerse posters in huis? Heel benieuwd hoe jij het styled.

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu