Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

6x een luchtig interieur met kleine tafeltjes - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  7 augustus, 2015

  6x een luchtig interieur met kleine tafeltjes

  Laatst kocht ik er één en sindsdien ben ik er weg van: een klein tafeltje. Waarom? Ze zijn sierlijk, elegant en luchtig. Al vanaf kleins af aan kan ik het niet laten om een keer in de zoveel tijd mijn interieur (toen slaapkamer) om te gooien.

  Als ervaren omgooier kan ik je dan ook vertellen, het is best een gesleep al die meubelen. Maar niet met mijn nieuwe aanwinst; een klein rond tafeltje. Deze sleep ik zonder rugklachten van de ene naar de andere kant. En zo is in een mum van tijd mijn interieur net een tikkeltje anders!

  Lees hier alle posts van Gabriela. 

  Gabriela Nouws Gabriela is afgestudeerd als stand- en winkelvormgever en heeft vandaag de dag haar hart verpand aan het reclamevak. Aan het begin van dit jaar is ze haar eigen blog Eigen Handig gestart om haar interieur escapades kwijt te kunnen. Want ondanks haar liefde voor reclame miste ze interieurland behoorlijk. Inspiratie haalt ze uit woonmagazines, kunstexposities en diverse andere blogs. Daarnaast leest ze graag boeken over mindfulness en vindt het daarom belangrijk dat je huis een plek is waar je tot rust komt. Dat zie je terug in haar artikelen. Je kunt Gabriela volgen op haar blog, via Instagram en op Pinterest.

  4 reacties op “6x een luchtig interieur met kleine tafeltjes”

  1. Emilie schreef:

   Dag. Waar kan ik de twee tafeljes kopen aub? ?

  2. Jayla schreef:

   Ben ook erg nieuwsgierig waar komen deze 2 tafeltjes vandaan?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu