Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Chillen aan het strand bij Circo - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  6 augustus, 2015

  Chillen aan het strand bij Circo

  Op een steenworp afstand van het drukke Echo Beach op Bali en pal naast de tempel zit Circo, een gezellige bar/restaurant waar je uitzicht hebt op de woeste zee waar op surfers hun kunsten graag laten zien. Een verse kokosnoot erbij, zonnetje op je bol en je wilt eigenlijk niet meer weg..

  Ik verbaas me erover dat het hier overdag nooit zo druk is hier; het is bij Circo juist heerlijk toeven op een van de strandstoelen of op een van de bankjes met zonwering zodat je tijdens een zonnige dag niet meteen weg fikt tijdens je lunch. Ik zat hier eerlijk gezegd, na vier weken Canggu, van de week pas voor het eerst. Sund! Want je zit hier weg van de drukte om de hoek tussen twee stranden in: Echo Beach (niet zo leuk, veel te druk, maar wel cool om alle surfers hier te zien) en Batu Belong (rustiger en dus veel leuker én ideaal om te leren surfen). Eerlijk is eerlijk: het eten wat ik hier bestelde was niet zo bijzonder. Maar die kokosnoot blijft gewoon altijd heerlijk smaken.
  Chillen aan het strand bij Circo
  Het interieur viel me al meteen op: als je naar binnen loopt, zie je een fiets uit de oude doos aan de felblauw geschilderde muur (ik kreeg zelfs een beetje heimwee naar Amsterdam..). Ik spotte hier houten stoeltjes die ik overal op Bali zie (en ook overal te koop zijn) geverfd in verschillende tinten. Hoewel het binnen Interior Junkie proof is, zit ik het liefst pal aan zee want dan heb je nog een koel briesje én kun je kijken naar alle surfers en de golven die tegen de rotsen vlak voor je neus breken. Top plekkie!
  Circo vind je op Jl Pura Batu Mejan (wederom geen huisnummer maar als je de zee voor je hebt is het links van de tempel, niet te missen).
  Chillen aan het strand bij CircoIMG_2570 IMG_2569 IMG_2568 IMG_2566 IMG_2573 Chillen aan het strand bij Circo
  Nog meer Bali inspiratie:

  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Chillen aan het strand bij Circo”

  1. Wow! Wat een geweldige plek… Zo heerlijk om jouw reis op zo’n afstand te volgen. Het interieur is werkelijk fantastisch en super inspirerend!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu