Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Gespot in The Bistrot: een coole bakstenen muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  10 augustus, 2015

  Gespot in The Bistrot: een coole bakstenen muur

  In Seminyak op Bali belandde ik na een dagje woonshoppen in The Bistrot, een hele fijne zaak in de stijl van een Franse bistrot meets New Yorkse loft, inclusief een stunning bakstenen muur, oude stationsklokken en barokbanken..

  The Bistrot is het concept van het Marokkaans-Belgische team Zohra en Blaise. Wat hebben ze er een fijne plek van gemaakt. De eerste verdieping, op de vliering, doet je denken aan de Orient Express; het lijkt net of je in een treinstel zit. Maar ook beneden is het heerlijk toeven. Door de enorme raampartijen komt er een zee van licht naar binnen zodat de toch wel erg donkere ruimte minder donker wordt. Ook leuk: in The Bistrot spot je ook prachtig antiek die het team in Indonesië scoorden. Sommige stukken komen zelfs uit hun privé collectie.
  De kaart is een beetje van alles wat: Frans, Aziatisch, Italiaans, sappige vleesjes, frisse salades, verse visjes én natuurlijk crêpes als toetje (met Grand Marnier, jum!).
  The Bistrot vind je in de ‘Eat Street’ van Seminyak, Jalan Kayu Aya 117. Deze straat is sowieso een bezoekje waard want je kunt hier heel goed shoppen en om de hoek zit woonwinkel SOUQ waar ik eerder over schreef.
  Gespot in The Bistrot: coole bakstenen muur Gespot in The Bistrot: coole bakstenen muur Gespot in The Bistrot: coole bakstenen muur Gespot in The Bistrot: coole bakstenen muur
  Nog meer Bali inspiratie:

  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu