Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een hoge spiegel: mooi voor in de eethoek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  2 februari, 2019

  Een hoge spiegel: mooi voor in de eethoek

  Gespot in het huis van interieurdesigner Linn is een hoge spiegel in de eethoek. Wat mij meteen opviel toen ik bij haar binnen stapte, waren de hoge plafonds. Heel mooi om hier iets mee te doen. Ze koos voor een hoge spiegel die haar eethoek extra benadrukte. Love it.

  Dat werken in de hoogte een ruimte optisch hoger maakt, is je vast en zeker niet onbekend. Toch zie ik vaak nog ruimtes waar niets met de hoogte is gedaan. En dat is zonde. In mijn woonkamer bijvoorbeeld zijn de muren bijna vier meter hoog, maar heb ik nog steeds geen gordijnen. Ideaal voor deze ruimte zouden gordijnen zijn, maar op de een of andere manier komt het er maar steeds niet van… Gelukkig doet mijn bekende lelieboom wonderen voor de ruimte.

  Werken in de hoogte

  In het huis van Linn klopt alles wél, maar dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat ze interieurdesigner is. In haar huis wordt de hoogte extra benadrukt enerzijds door de trap naar boven zichtbaar te maken en anderzijds door het kiezen van die hoge spiegel. Omdat ze de eettafel tegen de muur aanzette, lijkt het door die hoge spiegel alsof de tafel ook twee keer zo lang is. Ze liet er eentje op maat maken en bevestigde de hoge spiegel met lijm en zit volgens Linn muurvast. Ik vind het een super leuk hoekje geworden.

  Een hoge spiegel: mooi voor in de eethoek Een hoge spiegel: mooi voor in de eethoek

  Meer zien van deze hoge spiegel en meer uit dit huis?

  Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog drie andere woontips uit het huis van Linn met als kers op de taart de hometour (zowel foto als video) die aanstaande vrijdag live gaat. Meer van Linn zien, volg haar dan op Instagram en hun gelijknamige website.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van Vanessa uit Amsterdam vol kleur:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Een hoge spiegel: mooi voor in de eethoek”

  1. Rachel schreef:

   Een spiegel is inderdaad echt een top idee!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu