Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Met een terrazzo keukenblad pimp je pas echt je keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  2 november, 2022

  Met een terrazzo keukenblad pimp je pas echt je keuken

  Terrazzo wordt ook wel granito genoemd en is al populair om mee te werken sinds de vijftiende eeuw (geen grap!). Je krijgt het door marmer- of natuursteenkorrels te mengen met cement. Je koopt het kant en klaar, maar je eigen steentjes en kleuren uitzoeken is natuurlijk véél leuker.

  Dat deed Nadine uiteraard toen zij en haar vriend hun beide tiny houses in Oldenburg inrichtten. Haar vriend heeft een eigen keukenontwerpbedrijf De Zeug, dus het was meer dan logisch dat zij het terrazzo keukenblad helemaal naar eigen smaak ontwierpen door de kleur van de steentjes zelf uit te zieken. Dat tipt ze dan ook: koop geen kant en klaar terrazzo keukenblad, maar kies zelf de steentjes. Zo heb je altijd een uniek werkblad te pakken. In zo’n blad zitten bijvoorbeeld glas- en spiegeldeeltjes en kun je zelfs parelmoer toevoegen. En nu gaan mijn handen ook jeuken: gaat een terrazzo keukenblad het marmeren aanrecht van de troon stoten?

  Meer zien van dit terrazzo keukenblad en meer uit de tiny’s van Nadine?

  Goed nieuws, want morgen staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Nadine? Volg haar dan op Instagram via haar eigen account Studio Vorm Creative en de tiny’s via Jot + Fest

  Bekijk een eerder woontip uit de tiny’s van Nadine:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu