Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een 3D kunstwerk is altijd mooi als finishing touch - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  7 augustus, 2022

  Een 3D kunstwerk is altijd mooi als finishing touch

  Een 3D kunstwerk spat van de muur af. Daarom is het ook zo populair om je interieur mee aan te kleden. Maar als je je eigen 3D kunstwerk mag ontwerpen, is natuurlijk het allermooist. Interieurontwerper Michelle van Interieurvanmies ontwierp er eentje met Studio LDE van gerecycled hout en afgewerkt met natuurlijke verf.

  Ik vind het voor de verandering heel erg gaaf om met een lang en smal kunstwerk, zoals deze te maken. Dan kun je kleinere hoekjes, zoals hier bij de televisie toch kunstig aankleden. Maar ook in de hal of tussen twee ramen in is altijd plek voor zo’n 3D kunstwerk. Een ander 3D kunstwerk pronkt er pal tegenover: eentje van Atelier de Rijk. Niet ontworpen door Michelle, maar ook zeker een plaatje! Een tip om met kunst te werken: ga voor een ton-sur-ton effect en kies eenzelfde tint als de muren of net even een tintje lichter of donkerder, zoals hier gedaan is.

  Het Interieurvanmies x Studio LDE 3D kunstwerk is verkrijgbaar in twee tinten: Magere Brug (donkergrijs) en Overtoom (lichtgrijs) van het duurzame verfmerk Fairf.

  Meer zien van dit bijzondere kunstwerk en meer uit het huis van Michelle?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Michelle’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Michelle? Volg haar dan op Instagram via Interieurvanmies.

  Bekijk een eerdere woontip uit het huis van Michelle:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu