Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een linnen look keuken: o zo origineel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  5 augustus, 2022

  Een linnen look keuken: o zo origineel

  Ik HOU van bijzondere keukens! Het is dat je een keuken niet regelmatig verandert, anders wist ik het wel. Want na elke hometour kom ik weer de meest inspirerende keukens tegen, keukens die ik niet eerder zag, zoals die bij interieurontwerper Michelle. Zij ging niet voor een standaard keuken, maar een linnen look keuken. Om verliefd op te worden…

  Een grote wens van Michelle en haar man was om een keuken te hebben die mooi blendt in het interieur. Dus zeker geen hoogglanswit of een gitzwarte keuken. Maar een houten keuken, ook al zou dit prachtig staan in hun modern classic interieur, werd het ook niet. Michelle is interieurontwerper en heeft oog voor bijzondere interieurs, dus dat ze iets unieks wilde maken van haar eigen keuken was zeker. Het werd een linnen look keuken met de structuur van textiel. Als je dichterbij staat, kun je het helemaal goed zien én voelen. Doordat het Terrazzo blad subtiel is gehouden, gaat alle aandacht naar de kastjes. En terecht ook in deze linnen look keuken.

  Extra leuk feitje: de frontjes zijn eigenlijk bedoeld als binnenkant van keukenkastjes! Michelle vond het echter zo gaaf dat ze de frontjes maakte van het materiaal wat eigenlijk voor de binnenkant bedoeld was. Zo zie je maar weer dat out of the box denken een heel mooi resultaat tot gevolg heeft. En zeg nou zelf: zo’n linnen look keuken moet toch gezien worden?

  Meer zien van deze linnen look keuken en meer van het huis van Michelle?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online uit Michelle’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Michelle? Volg haar dan op Instagram via Interieurvanmies.

  Bekijk een eerdere woontip uit het huis van Michelle:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu