Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  19-09-2021

  DIY: lambrisering in de kinderkamer

  Heb jij een huis waar de authentieke details er door de vorige bewoners uit zijn gesloopt? Of woon je in een nieuwbouwhuis en wil je wat meer sfeer toevoegen? Fake de authentieke details! Cheryl uit Haarlem maakte een lambrisering in de kinderkamer van haar verbouwde jaren 30 huis. Hoe cool is dit?

  Al tijden kriebelt het bij mij om lambrisering in de woonkamer aan te brengen omdat dit zo mooi matcht met het ornamentenplafond en de en-suite deuren. Wat blijkt namelijk: je kunt dit gewoon bij de bouwmarkt halen (of als je wat meer te besteden hebt: op maat laten maken van gips). Cheryl bedacht zo’n wand met lambrisering om haar kinderkamer net wat extra’s te geven. Je bevestigt het heel gemakkelijk aan de muur en verft het in dezelfde tint als de muur (of kies juist voor een ander kleurtje om het extra te benadrukken zoals ik deed in mijn entree).

  Bijzonder kunstwerk

  Om de lambrisering in de kinderkamer nog mooier te maken gaf ze het ook meteen een behangetje. Nu lijkt het op één groot kunstwerk. Super geïnspireerd door haar kinderkamer. Hopelijk jij ook.

  DIY: lambrisering in de kinderkamerDIY: lambrisering in de kinderkamer

  Meer zien van deze lambrisering in de kinderkamer en meer uit dit huis?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Cheryl volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Cheryl:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Denise uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu