Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Messing in de badkamer. O zo chic! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  14 oktober, 2019

  Messing in de badkamer. O zo chic!

  Bij elke hometour doe ik genoeg wooninspiratie op en dan voornamelijk ook voor de badkamer. Zo ook toen ik langs ging bij Cheryl uit Haarlem waar ik heel veel messing in de badkamer spotte inclusief een gouden ronde spiegel. Zucht… Hele mooie badkamer inspiratie, toch?

  Chroom in de badkamer vind ik maar vloeken! Nee, alles moet messing tegenwoordig. Geen idee hoe we er over een paar jaar over denken (bedenk maar dat eerst alles koper moest in huis) maar ik voorspel dat messing in de badkamer nog tijden populair blijft. Messing in de badkamer matcht ideaal met marmer. Cheryl koos voor witte marmerlook tegels en gitzwarte accenten die weer terugkomen in het badkamermeubel, de douchecabine en de wandlampen. Een gouden trio!  Overbodig om te zeggen dat een ronde spiegel deze hoekige ruimte meteen wat speelser maakt. Ook leuk om te zien dat Cheryl koos voor verweerde materialen in plaats van glad goud; de kranen en douchekoppen zien er allemaal uit alsof ze al een tijdje mee gaan en dat maakt deze moderne badkamer toch net even wat sfeervoller.

  En nu vraag ik me af waarom ik geen gouden ronde spiegel in mijn badkamer heb…

  Messing in de badkamer. O zo chic!

  Messing in de badkamer. O zo chic!

  Meer zien van deze messing in de badkamer en meer uit dit huis?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Cheryl volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour uit het huis van Denise uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu