Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De Ivar kast als inspiratie hoekje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  8 november, 2018

  De Ivar kast als inspiratie hoekje

  De welbekende IVAR kast zie ik regelmatig in huizen staan en op Pinterest voorbij komen. De één kiest ervoor om ‘m een likje verf te geven, de ander monteert de IVAR kast aan de muur zodat hij zwevend lijkt. Kiki deed dat allemaal niet. Ze liet ‘m ‘au naturel’ en plaatste de kast gewoon op de grond.

  Less is more gaat niet alleen maar op voor in je kledingkast. Het is ook heel mooi om toe te passen in je interieur (nu is daar in mijn flamingo toilet TOTAAL geen sprake van, maar toch…). De bekende IVAR kast is op zoveel verschillende manier te verwerken in je huis, waarbij de meesten ‘m een likje verf geven. Ook heel erg mooi, maar soms kun je ook best de kwast er eens niet bij pakken.

  Hoekje vol parels

  In het huis van Kiki is het juist mooi dat er niets aan deze kast gedaan is (nou ja, het enige wat ze de kast gaf, was een licht assig laagje lak). Haar huis zit vol lichte tinten, is romantisch en chic tegelijkertijd en er pronkt menig messing exemplaar in. Zo ook op haar IVAR kast. Voor haar woonkamer inspiratie koos ze ervoor om op deze kast van alles te stallen: van heel veel (geur)kaarsen, lampen, bijzondere prints en kandelaars tot aan een plantenspuit, een spiegel en een beeldje dat ooit van haar oma is geweest.

  De Ivar kast als inspiratie hoekje

  Meer zien van de IVAR kast uit het huis van Kiki?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen staat de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, live. Wil je nog meer van Kiki en haar gezellige Amsterdamse appartement zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontips van afgelopen week:

  Bekijk hier de woontips van de vorige hometour van Mariska en haar loft uit Rotterdam:

  Beeld © Emma Peijenburg/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu