Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Thuis in mijn New Yorkse stulpje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Thuis in mijn New Yorkse stulpje

  Na een dag voel ik me al een echte New Yorker hier. Ik zit in een super cute appartementje in de wijk Lower East Side. Kom binnen..

  Na vijf trappen (vijf!) met drie koffers te hebben overleefd, kwam ik gisteren – bezweet en volkomen uitgeput – aan in mijn stulpje voor twee maanden. Terwijl ik deze post tik, hoor ik op de achtergrond de bekende sirenes, zo typerend aan New York. Gisteren heb ik meteen de buurt verkend, bestelde een overheerlijke boerenkool salade met avocado en gebakken spekjes bij The Butcher’s Daughter (mijn favoriete tent!) met een verse mango smoothie, ging ik direct los bij Ina (mijn favoriete adresje voor vintage design kleding) en trok ik ‘heel toevallig’ een prachtig donkerblauw jasje/jurkje van Maison Martin Margiela uit de rekken (all mine!), bestelde ergens een coffee to go, slenterde door Nolita, stapte ik ‘s avonds met m’n hippe modevriendin E. (in town voor de Fashion Week) de taxi in naar het Meatpacking District voor een avondje tortilla’s eten in de Tortillas Flats waar toevallig ook een foute avond jaren 90 muziek (N Sync, Backstreets Boys) gedraaid werd. Dag 1 in New York: it’s a wrap!

  Op de hoogte blijven van al mijn NY avonturen, volg me dan op Instagram.

  Binnen in mijn New Yorkse stulpje

  Binnen in mijn New Yorkse stulpje

  Mijn appartement kan ik jullie natuurlijk niet laten ontgaan. Ondanks dat mijn stulpje minstens drie keer kleiner is dan Het Droomhuis in Amsterdam, kan het voor mij niet meer stuk. Bij de Whole Foods (geweldige supermarkt, minder leuk prijskaartje) gooide ik wat vetplantjes in mijn winkelwagentje, aan de muur bevestigde ik wat ansichtkaarten met washi-tape en ik schuifde nog wat met spiegels om de ruimte nog lichter en ruimer te maken.Ik ben vooral weg van het vintage bureau, de Tibetaanse gebedsslinger én de ukelele.

  Stunning view
  Het uitzicht op het Empire State Building is geweldig, vooral ‘s avonds als de toren verlicht is. Gelukkig heb ik wel oordoppen mee, want rustig is het hier zeker niet (vooral niet als je ‘s avonds 100x wordt wakker gemaakt door sirenes) maar ach: ik ben in New York. Ben benieuwd wat jullie van mijn huisje vinden.. FYI: er is nog een heel andere gedeelte (keuken, zit- en eethoek, badkamer) maar dat is niet zo boeiend om te laten zien (en ik laat natuurlijk alleen het mooie zien, haha).

  Welcome to my crib

  Binnen in mijn New Yorkse stulpje

  Binnen in mijn New Yorkse stulpje Binnen in mijn New Yorkse stulpje Binnen in mijn New Yorkse stulpje

  Binnen in mijn New Yorkse stulpje

  Nog meer binnenkijkers op Interior Junkie:

  Volg mijn interieurspinsels ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram

  Beeld © Elisah Jacobs

   

  3 reacties op “Thuis in mijn New Yorkse stulpje”

  1. […] dan een week kan ik het dan eindelijk over mijn lippen krijgen: ik ben weer thuis! Na twee maanden New York is het mentaal flink bijkomen. […]

  2. […] stulpje moest ik uiteraard strikken voor een binnenkijker. Nadat Alissia mij in de eerste week van mijn New Yorkse avontuur de leukste plekken in Greenpoint liet zien (altijd leuk als een local je rondleidt!) schoot ik de […]

  3. […] mijn laatste week van mijn New Yorkse avontuur (heimwee!) hopte ik nog even langs bij Sofia in Williamsburg. En ja, save the best for last, zeg ik […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu