Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Coole hotspots voor de komende tijd - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  11 september, 2014

  Coole hotspots voor de komende tijd

  To do's voor dit weekend

  De leukste to do’s voor het aankomende weekend: in Amsterdam openen de leukste spots. Machteld zette ze even op een rijtje..

  Wist je dat…

  … Meat West vrijdag op het Bellamyplein 51 in Amsterdam-West opent? Meat West is een van de horecaconcepten in De Hallen. Hier draait het om vlees, en verdomd goed vlees. Er wordt uitsluitend gewerkt met dieren die lekker in de buitenlucht hebben gewandeld, ook dat vinden ze erg belangrijk bij Meat West. Over het interieur mag ook naar huis geschreven worden. Bij Meat West zit je aan ronde ‘eet-booth’ en kijk je zo de keuken in en zelf de rijpkasten als je je best doet. Geen onbelangrijk detail: er is een cocktailbar(retje)!
  Bellamyplein 51, Amsterdam ­ meatwest.nl

  … restaurant Mercat jarig is? Van donderdag 11 t/m woensdag 17 september is het dus tijd voor een verjaardagsfeest op z’n Spaans. En feesten kunnen die Spanjaarden wel. Er is een dagelijks wisselend thema van cocktails tot paella’s. En er wordt gedanst, flamengo natuurlijk. Wanneer je de tweede verjaardag van Mercat mee wil vieren, is het wel belangrijk te reserveren. Dit kan via: mercat.nl/ reserveren. OLÉ!
  Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam ­ mercat.nl

  To do's voor dit weekend

  … de standhouders van De Foodhallen binnenkort bekend worden gemaakt? Ze hebben ons even laten wachten maar volgende week weten we eindelijk op welke culinaire feestelijkheden we ons kunnen verheugen. De Foodhallen opent zich in oktober in De Hallen in West en volgende week weet je dus wie er staan.
  Bellamyplein 51, Amsterdam ­ foodhallen.nl

  De Foodhallen

  … Vis&Seizoen Festival De Voedselbank Amsterdam helpt? Het doel van het Vis & Seizoen Festival is om elk gezin dat is aangesloten bij De Voedselbank Amsterdam (dat gaat om 1723 gezinnen!)  een jaar lang te voorzien van 1 pak rijst of pasta per week. Dat is toch wel een mooi initiatief. In de Markthal van het Foodcentre in Amsterdam-West zullen er  verschillende sterrenchefs jou visje bereiden. Zo steun je het goede doel en kom jij aan je dagelijkse portie Omega-3 die je wegspoelt met het ruime aanbod witte wijn.

  Openingstijden tegen die tijd zijn: donderdag 2 oktober: 17­-23uur. Vrijdag 3 oktober: 17­-23uur. Zaterdag 4 oktober: 15­23uur Koop je kaartje via: shop.ticketscript.com. En kijk natuurlijk even op: visenseizoenfestival.nl.

  Machteld schreef eerder over:

  Machteld (19) is derdejaars studente Interior Design & Styling. Ze is van jongs af aan smoorverliefd op mode en interieur en hoopt van dat laatste haar beroep te maken. Ze ziet het liefst basic interieurs met een rauw randje of een opvallend item. Ook is Machteld gek op de glamourwereld maar vindt af en toe een avondje op de bank stiekem net zo fijn. Oh, en in haar vrije tijd deelt ze ook nog inspirerende afbeeldingen op haar blog. Lees hier alle posts van Machteld.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu