Nieuwe aanwinst: XL cactus

Nieuwe aanwinst: XL cactus

Wat pronkt er sinds kort bij mij in de woonkamer? Juist ja, een niet te missen cactus. En hij is huge!

Eerlijk is eerlijk: in de winkel oogde iets ‘bescheidener’. Toen ik voor een interieurstylingklus (daar later meer over..) cactussen insloeg in mijn favoriete bloemen- en plantenwinkel in de Negen Straatjes, stuitte ik op deze joekel. Dat het liefde op het eerste gezicht was, hoef ik je vast en zeker niet te vertellen. Vriendlief vond ‘m ‘ook wel leuk’ en voordat ik het wist, was ik het ding aan het afrekenen. En ik nam er meteen twee mini’s bij, zodat het ding nog groter leuk en de mini’s nog kleiner..

In mijn fietsmandje paste hij natuurlijk niet, daarom werd dé cactus een dag later met de auto opgehaald. Volledig ingepakt en met een stuk karton in de handen om ervoor te zorgen dat we meer grip hadden (en niet gespietst werden..) paste het ding nog nét in de auto. Na drie trappen en een prikkelig uitpakmoment, staat hij dan eindelijk waar hij hoort. Op mijn groene hutkoffer. Een eyecatcher is het zeker…

Meer cactus inspiratie? Bekijk dan vooral even deze cactus inspiratie post die eerder online stond.

Nieuwe aanwinst: XL cactus
Nieuwe aanwinst: XL cactus
Nieuwe aanwinst: XL cactus

Meer over mijn huis vind je in de rubriek Mijn Appartement.

 

4 reacties