Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bijzondere wandtegels gespot in deze keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  Bijzondere wandtegels gespot in deze keuken

  Wow, wow, wow! Dat was wat ik dacht toen ik een blik wierp op de keuken van designblogger Patrick. Het zijn juist de wandtegels wat deze keuken zo bijzonder maakt. Die zijn namelijk van het Italiaanse Studio Fornasetti, een van mijn favoriete merken die ook bijzondere geurkaarsen heeft. Ze blijken dus ook wandtegels te hebben!

  Dit is weer zo’n voorbeeld dat je van een basic keuken iets bijzonder maakt door eens te kiezen voor opvallende wandtegels ontworpen door Piero Fornasetti. De keuken van Patrick springt er zo echt uit. Het wordt zelfs een plaatje om naar te kijken (kun je eens nagaan als je er staat te koken, dat is toch een feestje?). Deze ontwerpen komen uit de Fornasettiana collectie en is bedacht door Piero’s zoon om de favoriete thema’s van zijn vader zoals de zon en de maan, uit te lichten.

  Goed om te weten is dat de Fornasettiana collectie van Studio Fornasetti bestaat uit nog veel meer mooie wandtegels in verschillende formaten, zoals 10×10 cm, 20×20 cm en 40 x40 cm. Kies net als Patrick voor drie ontwerpen naast elkaar in de keuken, maar je kunt bijvoorbeeld ook los in de hal of het toilet (!).

  Bijzondere wandtegels gespot in deze keuken

  Meer van deze wandtegels zien uit het huis van Patrick?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Patrick met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Patrick zien, volg hem dan op Instagram.

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Maartje van Barts Boekje:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu