Hal inspiratie: geef het een likje felgele verf

Dat is nog eens een goede binnenkomer bij designblogger Patrick van Interiorator. Waar de één de hal laat zoals het is, gooide Patrick er een flink schepje bovenop. Mét een knalgeel likje verf en bijzondere kunst. Een zonnebril dragen, is aan te raden. Zwaar verliefd op deze hal inspiratie.

Twee jaar geleden koos hij voor zijn hal inspiratie voor een donkerblauwe kleur die ook in de woonkamer op de muren én plafond zat (de video hometour bekijk je hier). Twee jaar later gooit Patrick het over een heel andere boeg, namelijk een fris en fruitig geel kleurtje; Yellow Cake van Farrow & Ball. Wat zeg ik: neon geel! Zo springt de kunst aan de muur er extra uit. Mooie hal inspiratie, toch?

Ik vind het leuk om te zien dat hij echt iets van zijn hal gemaakt heeft, want eerlijk is eerlijk: vaak is dit een vergeten ruimte. En dat is zonde, want het is wel je binnenkomer. Daarom pleit ik voor meer kleurrijke hal inspiratie. Durf jij zo’n felgeel kleurtje aan?

Hal inspiratie: geef het een likje felgele verf

Meer van deze hal inspiratie zien uit het huis van Patrick?

Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Patrick met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Patrick zien, volg hem dan op Instagram.

Bekijk hier de woontip van gisteren uit het huis van Patrick:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Maartje van Barts Boekje:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook