Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Back to school interieur
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  3 september, 2018

  Back to school interieur

  We gaan weer “back to school” en daar hoort een nieuwe studentenproof interieur bij. Ik gaf mijn bureau elk nieuw studiejaar een mini make-over met handige accessoires. Nu ik afgestudeerd ben hoef ik dat niet meer te doen, maar why not? Ik zocht ook dit jaar weer naar de leukste inspiratie voor een back to school interieur. Start het jaar fris en fruitig.

  Ruimtegebrek

  Misschien wel het meest voorkomende probleem als je studeert; ruimtegebrek. Al die boeken, schrijfwaren en een laptop met een printer moeten een plek krijgen op je studieplek. Als dit niet opgeruimd is kun je nooit beginnen met leren. Zorg dat je studieplek groot genoeg is voor jouw benodigdheden.

  Een bureau met lades, opbergdozen en een boekenkast zijn dan handige meubels om je bureau leeg te houden.

  Lades, je kunt er nooit genoeg van hebben.

   

  Voor de creatievelingen met veel potloden en schetsboeken.

   

  Een pc, printer en genoeg ruimte om je spullen op te bergen in een kast.

   

  Van studie naar ontspanning

  Studeren is al zwaar genoeg, dus je af en toe een beetje ontspanning in de studieruimte is wat mij betreft een must. Een mooie fauteuil waar je kunt relaxen terwijl jij jezelf overgeeft aan een avondje binge watchen.   

  Op kamers

  Ga jij dit jaar op kamers? Dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Je moet niet alleen een studieplek creëren, maar ook een slaapplek en misschien een keuken. Ben je benieuwd naar studentenkamer inspiratie? Ik laat je drie van mijn favoriete zien.

  Janice uit Arnhem weet vintage spullen perfect te combineren met de authentieke schouw die zij in haar studentenkamer heeft. De donkere kamer die zij kreeg werd omgetoverd tot een licht paleisje.

  Studentenkamer inspiratie van Janice uit Arnhem

  Lisanne ging voor een moderne en clean wonen in een studentenhuis. Zij bedacht praktische oplossingen om het ruimtegebrek op te lossen.

  Modern en clean wonen - lisanne in de stoel

  Jorieke uit Den Haag reist graag de wereld rond en dat is goed terug te zien in haar studentenkamer. Een grote bananenplant pronkt naast de blauwe bank waar ze graag een boekje leest.

  studentenkamer-inspiratie-jorieke-19

  Wil je meer studentenkamers zien? Check de “studentenkamers” pagina.

  Beeld header: KSL-Living

  carina

  Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu