Slaap zacht in een zomers bed

De lange, warme zomeravonden worden in september snel minder, maar dat betekent niet dat je de herfst al moet omarmen. Geniet nog wat langer van de zomer met een geheel zomers bed. Een zomers dekbedovertrek maakt je direct vrolijk en dat is precies wat we willen als de zomervakantie voorbij is.

Zomers bed - wehkamp

Een dekbedovertrek met een kleurrijke bloemenprint aan de voorkant en een effen mintgroene kleur aan de achterkant. Kun je nog eens kiezen! Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, waardoor het extra lekker slapen is. Ik vond deze knapperd bij wehkamp.nl.

Zomers bed - Home24

Denk aan hagelwitte stranden, de blauwe zee en palmbomen; al deze elementen komen samen in dit dekbedovertrek van Home24. Dit dekbedovertrek geeft een frisse kleur aan je slaapkamer, maar blijft toch rustig door de effen kussenslopen. Kun je ook in het najaar wegdromen bij de zomer…

Zomers bed - Woonexpress

Wil je echt een vrolijk, zomers bed? Dan is dit dekbedovertrek perfect. Met flamingo’s, palmbomen, strepen en een inspirerende quote wil je er direct induiken, ook al is het nog lang geen bedtijd. De achterkant van dit dekbedovertrek is net zo vrolijk in het roze met witte mini flamingo’s. Ik vond dit dekbedovertrek bij Woonexpress, bestel hem nu.

Zomers bed - Nightlife living

Een botanisch dekbedovertrek waar ik spontaan verliefd op word. De grote Monstera bladeren knallen op het zalmroze dekbed (liefde voor roze versus groen, zucht…). Daarnaast zorgt de botanische print ervoor dat je heerlijk tot rust komt. Bestel ‘m op Nightlife Living.

Zomers bed - Fundesign

Zomers geel met oranje laat je direct denken aan de zonsondergang. De overlappende cirkels geven het effect van schubben, best tropisch toch? Ook best retro. De achterkant is licht blauw en houdt het geheel rustig. Door het katoen-satijn komen de kleuren nog beter tot zijn recht. Ik vond dit dekbedovertrek bij Fundesign.

Zomers bed - Bijenkorf

Het Loba dekbedovertrek van Essenza Home, die ik vond bij de Bijenkorf, heeft een tropisch design in licht groene en blauwe tinten. Een dekbedovertrek dat ideaal is voor een korte powernap of een zondag in bed.

Beeld header: Made.com

Reageer ook