Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Leuke winkel ontdekt: Sassy in Zwolle - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  3 september, 2018

  Leuke winkel ontdekt: Sassy in Zwolle

  Weer zo’n boetiekje in Zwolle waar ik blij van wordt. Sassy in Zwolle vernoemd naar de Sassenpoort, het pronkstuk van Zwolle (naast natuurlijk de Peperbus). Shop hier Deense merken voor in je kledingkast, heerlijke geurkaarsen, vrolijke ansichtkaarten en nog veel meer moois. Ik nam er een kijkje…

  Sassy in Zwolle zit in het voormalige Hanze Huis (Zwolle is namelijk een Hanzestad vernoemd naar de… ) waar spullen uit Zwolle en omgeving werden verkocht. Maar met de komst van Sassy is het zeker een waardige opvolger. Als is het alleen maar omdat eigenaresse Jessica je warm onthaalt en met alle liefde over haar winkels vertelt. Winkels? Het oudere zusje van Sassy, Spøtted, opende Jessica een paar jaar geleden. Fijn ook: deze zit pal aan de overkant.

  Zeer interior junkie proof

  Ik vond vooral bij binnenkomst de enorme apothekerskast, de roze fluwelen stoel bij de paskamers en dat Perzische tapijt (helaas niet te koop) geweldig. Oh, en dan die zachtblauwe fluwelen gordijnen in het pashokje (MOET IK HEBBEN). Maar goed, ik ben dan ook Interior Junkie. Ik heb er in ieder geval weer een favoriete winkel in mijn voormalige thuisstad bij. Ik hop de volgende keer zeker weer langs voor de nieuwste collecties.

  Leuke winkel ontdekt: Sassy in Zwolle Leuke winkel ontdekt: Sassy in Zwolle

  Leuke winkel ontdekt: Sassy in Zwolle Leuke winkel ontdekt: Sassy in Zwolle

  Ook naar Sassy in Zwolle?

  Sassy in Zwolle vind je in de Sassenstraat 76 in Zwolle. Deze stad heeft nog veel meer leuke winkels. Die bekijk je hieronder. Nog meer weten over mijn tripje naar Zwolle bekijk dan mijn Zwolle vlog waar ik ook de leukste kringloopwinkels uitlicht.

  Naast deze spot om te shoppen in Zwolle zijn ook deze plekken heel erg leuk om naartoe te gaan:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu