As seen at Unseen

As seen at Unseen

Dit jaar werd het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam voor de derde keer omgetoverd tot Unseen. “The photo fair with a festival flair,” zoals de organisatie het zelf beschrijft.

Vorig jaar was ik hier al om verslag te doen. Dit jaar was ik er gewoon weer bij, en dit keer lette ik vooral op de vele manieren waarop de beelden gepresenteerd waren. Kijk mee voor een flinke portie inspiratie voor aan je muur en al mijn favorieten die ik spotte tijdens de beurs.

Adam Jeppessen, Galerie van der Mieden:

As seen at Unseen
As seen at Unseen

Augtusin Rebetez, Galerie Nicola von Senger:

As seen at Unseen

Tip: Heb je een grote lege muur maar vind je zo’n grote print een te grote investering? Hang hem dan eens vol met allemaal kleinere printjes van dezelfde grootte.

Egon van Herreweghe, Still gallery:

As seen at Unseen

Diorama map of Amsterdam van Sohei Nishino:

As seen at Unseen

Jules Spinatsch:

As seen at Unseen
As seen at Unseen

Dana Lixenberg, Seelever Gallery

As seen at Unseen

Vind je het ook zo zonde om je mooie boeken in een kast te verstoppen? Op een tafel leggen neemt vaak veel ruimte in, maar met een extra glasplaat erboven zijn ze nog wel te zien, en kun je de tafel gewoon nog gebruiken!

As seen at Unseen

Nog t/m vandaag kun je Unseen bezoeken.

Fotografie en tekst: Roza Schous

Roza fotografeerde eerder:

Roza studeert fotografie aan de Willem de Kooning Akademie in Rotterdam en verzamelt dingen. Haar grootste hobby is dan ook het afstruinen van kringloop winkels en rommelmarkten om zo unieke dingen te vinden voor in haar huis. Ze woont sinds kort in Rotterdam en is de stad dus nog volop aan het ontdekken, de leukste hotspots zal ze natuurlijk delen op Interior Junkie. Volg haar ook op haar Facebook account.

Lees hier meer over Roza en haar woonverslaving.

Reageer ook