Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

All you need is… coffee
Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 28-04-2024

    11 september, 2018

    Zo style je je eigen coffeecorner

    Ik ben dol op  koffie. Sterker nog ik ben een echte koffieleut. Oké, een sterke espresso is bij mij een uitzondering, maar voor een cappuccino kun je mij altijd wakker maken. Met kokos- of amandelmelk. Hoe style je jouw coffeecorner? Met leuke must haves, natuurlijk.

    Shop de coffeecorner look

    All you need is coffee - koffiemachines

    Het belangrijkste item in de coffeecorner: het koffiezetapparaat. In het land van de koffieapparaten is de keuze gigantisch; een bonenmachine, krups of pads. Welk apparaat heb jij het liefst? Mijn favorieten zijn de Nescafé Dolce Gusto, Nespresso en Bonenmachines.

    All you need is coffee - mokken

    De perfecte koffiemok is er naar mijn mening een met een dunne rand en in een effen kleur. Zo is mijn mok geen afleiding van een heerlijk bakkie koffie. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een mok met een opvallende print of quote.

    All you need is coffee - lepeltjes

    Het roerstokje ofwel het koffielepeltje. Een mooi gouden lepeltje geeft de finishing touch aan die heerlijke cappuccino. Past een zilveren lepeltje beter bij jou? Ga dan voor de knapperd op rechts met een patroontje.

    All you need is coffee - dienblad

    Een keukenaccessoire die goed past in de coffeecorner is het dienblad. Style je mokken of een koffielikeurtje op het dienblad en voilà je coffeecorner is direct Instagramproof. Het Design on Stock Waiter dienblad heeft een handvat waardoor je hem makkelijk kunt meepakken. De serveerplank van Kwantum perfect voor een ontbijtje op bed.

    Coffeecorner inspiratie

    Tegenwoordig is de beleving net zo belangrijk als de koffie zelf. Van een hip barista café tot een coffeecorner in huis. Op Instagram vond ik een aantal jaloersmakende coffeecorners die jij zelf in huis kunt creëren.

    Een bericht gedeeld door RumahtropisAvie (@avie_novi) op

    Een bericht gedeeld door Olivia Evans (@oliviaevans96) op

    Een bericht gedeeld door RumahRaditya (@siskaraditya) op

    Een bericht gedeeld door Vivian Flade. (@ourhouzz) op

    Check ook de coffeecorner van Nina, haar Fika is Interior Junkie proof en de leukste coffee corner die ik tot nu toe heb gezien.

    Binnenkijken in het girly interieur van Nina

    Ben jij net zoals ik een echte koffieleut? Deel een foto van jouw coffeecorner op Facebook.

    Beeld header: Carina

    carina

    Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu