Zo style je je eigen coffeecorner

Ik ben dol op  koffie. Sterker nog ik ben een echte koffieleut. Oké, een sterke espresso is bij mij een uitzondering, maar voor een cappuccino kun je mij altijd wakker maken. Met kokos- of amandelmelk. Hoe style je jouw coffeecorner? Met leuke must haves, natuurlijk.

Shop de coffeecorner look

All you need is coffee - koffiemachines

Het belangrijkste item in de coffeecorner: het koffiezetapparaat. In het land van de koffieapparaten is de keuze gigantisch; een bonenmachine, krups of pads. Welk apparaat heb jij het liefst? Mijn favorieten zijn de Nescafé Dolce Gusto, Nespresso en Bonenmachines.

All you need is coffee - mokken

De perfecte koffiemok is er naar mijn mening een met een dunne rand en in een effen kleur. Zo is mijn mok geen afleiding van een heerlijk bakkie koffie. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een mok met een opvallende print of quote.

All you need is coffee - lepeltjes

Het roerstokje ofwel het koffielepeltje. Een mooi gouden lepeltje geeft de finishing touch aan die heerlijke cappuccino. Past een zilveren lepeltje beter bij jou? Ga dan voor de knapperd op rechts met een patroontje.

All you need is coffee - dienblad

Een keukenaccessoire die goed past in de coffeecorner is het dienblad. Style je mokken of een koffielikeurtje op het dienblad en voilà je coffeecorner is direct Instagramproof. Het Design on Stock Waiter dienblad heeft een handvat waardoor je hem makkelijk kunt meepakken. De serveerplank van Kwantum perfect voor een ontbijtje op bed.

Coffeecorner inspiratie

Tegenwoordig is de beleving net zo belangrijk als de koffie zelf. Van een hip barista café tot een coffeecorner in huis. Op Instagram vond ik een aantal jaloersmakende coffeecorners die jij zelf in huis kunt creëren.

Check ook de coffeecorner van Nina, haar Fika is Interior Junkie proof en de leukste coffee corner die ik tot nu toe heb gezien.

Binnenkijken in het girly interieur van Nina

Ben jij net zoals ik een echte koffieleut? Deel een foto van jouw coffeecorner op Facebook.

Beeld header: Carina

carina

Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

Reageer ook