Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kom tot rust in een tiny house in Drente - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  10 september, 2018

  Kom tot rust in een tiny house in Drente

  Als je op vakantie gaat, is het de normaalste zaak van de wereld dat ook je hotelkamer uiteraard wifi heeft. Het is immers een van de eerste levensbehoeftes. Of toch niet? In deze tiny house in Drente is er eens voor de verandering géén wifi. En nee, het is niet iets voor alleen geitenwolleksokken types. Integendeel. Durf jij het aan?

  Mijn vakanties gaan altijd gepaard met wifi: als online ondernemer sta ik altijd ‘aan’; mijn laptop gaat altijd mee de koffer in en er wordt uiteraard druk ge-instagrammed (daar was mijn vakantie naar Namibie het levende voorbeeld van). Nu heb ik daar zelf geen last van en de hubby gelukkig ook niet. Want ja, het vastleggen van Interior Junkie proof plekjes over de hele wereld is immers mijn werk.

  Toch vind ik het af en toe best fijn om niet verbonden te zijn met de buitenwereld. Soms vraag ik mezelf wel eens af hoe ‘ik dat in hemelsnaam vroeger deed’. Ik bedoel: hoe kwam ik ooit van A naar B zonder Google Maps?

  Kom tot rust in een tiny house in Drente

  Cabiner is een tiny house in Drente en het initiatief van de mannen Vincent, Sander en Oep samen met Staatsbosbeheer. Verwacht hier geen luxe in de zin van een chocolaatje op je bed, een flatscreen met Netflix in je kamer en zo’n wollige badjas met dito slippers. Welnee, voor een ‘bakske’ thee pomp je je eigen grondwater en stookt zelf een vuurtje om warm te worden. En douchen? Dat doe je dus ook met dat zelfgestookte vuurtje. Ben je toch stiekem aan het instagrammen (ik bedoel: als je weer wifi hebt, kun je je Stories meteen weer online gooien) dan kun je je mobiel gewoon opladen; dit huisje heeft namelijk zonnepanelen voor stroom. Het huisje zelf is gemaakt van gelamineerd karton en hout. Dat maakt ‘m meteen super licht, wat ‘m weer makkelijk verplaatsbaar maakt.

  Er staat op dit moment nog één tiny house in Drente op de hei, maar als er genoeg geld wordt ingezameld via Crowdfunding dan komen er nog drie bij. Hoe leuk zou dat zijn?

  Meer weten over deze tiny house in Drente?

  Wil jij ook een nachtje of meer slapen in deze tiny house in Drente, dan kun je dat boeken op de website van Cabiner. Binnenkort mag ik hierin slapen. Wordt vervolgd…

  Beeld via Cabiner

   

   

  Eén reactie op “Kom tot rust in een tiny house in Drente”

  1. Dionne schreef:

   Oh wauw! Het lijkt mij heerlijk om daar een keer te slapen en tot rust te komen. Hopelijk halen ze snel meer geld op voor de rest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu