Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

8x liefde voor stalen kozijnen in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  17 februari, 2016

  8x liefde voor stalen kozijnen in huis

  Een trend waar ik maar geen genoeg van kan krijgen, zijn stalen kozijnen. En geloof mij, als ik ergens geen genoeg van kan krijgen, is dat heel bijzonder (lees: ik ben snel verveeld). Stalen kozijnen zijn perfect voor de afscheiding tussen twee ruimtes in huis, waarbij lichtinval in huis mooi behouden blijft.

  Ook mooi is dat deze stalen trend in alle interieurs goed toepasbaar is. Ik zie de stalen deuren en wanden steeds vaker voorbij komen in woontijdschriften als VT Wonen (zie beelden 2 en 5). Hoe ik de trend het liefste toepas? Dat lees je hieronder.

  Industrieel interieur met stalen kozijnen

  Onlangs vond ik mijn droomhuis. Eerder dan verwacht. Wat nu? Zo fijn om te dromen over de inrichting van je gevonden droomhuis! Wat ik zeker weet, is dat deze stalen kozijnen prachtig zullen schitteren in mijn droomhuis. Als groot liefhebber van een industrieel interieur met Scandinavische accenten, zie ik de stalen kozijnen graag in combinatie met een bakstenen muur, een cognac leren bank en fauteuil, hanglampen aan gekleurd strijkijzersnoer en warme kelim kussens en vloerkleden. Wist je trouwens dat je met hout ook hetzelfde effect kunt creëren? Bekijk maar deze binnenkijker.

  Zucht..

  Welke woonstijl in combinatie met stalen kozijnen is jouw favoriet?

  Lees hier meer posts van Joyce.

  Joyce


  Joyce
   kon vroeger niet begrijpen dat haar moeder elke maand naar de brievenbus rende voor de nieuwste woontijdschriften. Inmiddels komt ze daar op terug en vertoont ze hetzelfde gedrag. Speurt ‘s ochtends en ‘s avonds Instagram af voor wooninspiratie, gaat graag naar conceptstores en andere leuke hotspots met verrassend interieur (en ook voor lekkere koffie of Aziatische eten).  Woont sinds begin 2015 samen met haar vriend in Amsterdam West en heeft zich helemaal op de inrichting kunnen uitleven in hun liefdesnest. Het is een Scandinavische stijl met een bohemien touch.  Momenteel werkt ze binnen recruitment en employer branding. Ze heeft de ambitie in de toekomst in een marketing- en communicatie functie te werken. Schrijven doet ze graag en helemaal over haar grote passie: interieur!

  Eén reactie op “8x liefde voor stalen kozijnen in huis”

  1. J.G. van Neden schreef:

   Héél leuk die stalen kozijnen ideeën! Vooral als afscheiding van ruimtes, maar óók als
   vitrinekast voor vakantie souvenirs of mooie Swarowski collectie !
   Groetjes, Oma

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu