Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen bij Moonloft in Zwolle - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  18 februari, 2016

  Woonwinkelen bij Moonloft in Zwolle

  Na een shoprondje in mijn voormalige hometown Zwolle kwam ik, eenmaal thuis in Amsterdam, achter dat ik een geweldige winkel vergeten was. Moonloft is een mix van haar favoriete winkels in Amsterdam; ANNA + NINA, All The Luck In The World en Things I Like Things I Love en zit bomvol fijns voor in huis.

  Dromen en vervolgens ook echt doen

  Irene Nijland vond het jammer dat Zwolle nog geen winkels als deze had als en startte er dus zelf eentje (thumbs up!). “Moonloft is ontstaan vanuit een kleine quarterlife-crisis,” aldus Irene. “Ik was afgestudeerd en had een goede baan als online manager in Amsterdam, maar het maakte me niet echt gelukkig en had het idee dat mijn leven zich vooral achter een computerscherm afspeelde. Mijn vriend vroeg me wat me dan wel leuk leek om te doen, en hierop antwoordde ik heel kneuterig: ‘een eigen winkeltje’. Waarop hij zei, ‘dan ga je dat toch doen’? Zo simpel had ik er dus nog nooit over nagedacht!”

  Woonwinkelen bij Moonloft in Zwolle

  Bohemien touch

  Irene zocht een tijd naar een winkelpand on haar ‘droompje’ waar te maken. En zie hier, Moonloft is een toffe aanwinst voor de Hanzestad, Wat je er vooral vindt, is die heerlijke bohemien touch met veel buitenlandse invloeden en vind je er unieke, mooie producten waar vaak een bijzonder verhaal achter schuilt (vaak ook fairtrade). Naast heel veel fijns voor in huis vind je er ook kleding en sieraden. Ik vind de winkel om te smullen en kan niet wachten om hier binnenkort flink in te slaan. Geen tijd om naar Zwolle af te reizen? Gelukkig heeft Moonloft ook een webshop.

  Waar vind je het?!
  Moonloft zit op de Spoelstraat 32 in Zwolle.

  Woonwinkelen bij Moonloft in Zwolle Woonwinkelen bij Moonloft in Zwolle Woonwinkelen bij Moonloft in Zwolle Woonwinkelen bij Moonloft in Zwolle Woonwinkelen bij Moonloft in Zwolle

  Woonwinkelen bij Moonloft in Zwolle

  Beeld gevonden via:

  Moonloft

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu