Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

14x salontafel inspiratie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  4 december, 2014

  14x salontafel inspiratie

  Salontafels zijn er in alle soorten en maten. Dat deze helemaal niet aan het standaard plaatje hoeven te voldoen bewijzen deze voorbeelden wel.

  Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten bank als salontafel? Een mooie oude (deken)kist, of fruitkistjes? Zet er twee op de lange zijkant tegen elkaar aan en je hebt een leuke, vierkante salontafel met nog bergruimte ook. Bij mij heeft dit jaren zo in mijn huis gestaan.

  Tot ik voor slechts €7,50 via Marktplaats een prachtige jaren 60 Pastoe tafel op de kop tikte. Die siert nu nog steeds onze woonkamer. Al begin ik de laatste tijd een beetje te neigen naar verschillende kleine krukjes als salontafel. Praktisch, want makkelijk opzij te zetten, speels en het geeft je woonkamer een meer ruimtelijk gevoel.

  Er zijn in ieder geval mogelijkheden genoeg! Leuk dus om zo af en toe eens van salontafel te wisselen, om zo je kamer weer een hele andere sfeer te geven

  Lees hier alle posts van Lianne.

  LianneAls kind was Lianne al veel bezig met het veranderen van de inrichting van haar slaapkamer. Spullen kregen regelmatig een ander plekje. Later kwam daar ook nog een liefde voor vintage bij. Haar appartement staat dan ook vol met vondsten van Marktplaats, rommelmarkten en kringloopwinkels. Zelfs het behang op de muur is vintage. Omdat ze niet alles kan houden, verkoopt Lianne sinds een tijdje haar vintage schatten via haar eigen shop Rainbows & Bubbles op Etsy. Naast haar liefde voor interieur en vintage, houdt Lianne ook veel van haar vriend, reizen, lekker uit eten gaan, borrelen met vrienden en de zomer. Lianne haar interieur favorieten kun je volgen via Pinterest.

  3 reacties op “14x salontafel inspiratie”

  1. Marlies schreef:

   Vooral die twee banken tegen elkaar geschoven vind ik erg grappig gedaan! Ik zelf zou toch eerder kiezen voor de wat klassiekere salontafel!

  2. Pieter van Halsteren schreef:

   Leuke en diverse salontafels gezien in deze post. Ik ben een wat ouderwets persoon, vandaar dat ik de koffers op elkaar een heel leuk idee vind als salontafel. Het straalt naar mijn mening iets bijzonders uit, aangezien je zoiets niet vaak ziet bij mensen thuis.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu