Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Eigen Huis & Tuin op de koffie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  9 december, 2014

  Eigen Huis & Tuin op de koffie

  Hoera! Vandaag stond Quinty Trustfull  inclusief cameraploeg op de stoep om Casa Interior Junkie te filmen. En zoals altijd stond het huis uren van tevoren flink op z’n kop..

  De binnenkijker in mijn huis zat in de planning, maar door verschuivingen in het schema kon Eigen Huis & Tuin vandaag al shooten. Dat betekende heel veel improviseren (lees: de inloopkast werd wederom gebombardeerd tot ‘rommelhok’), schoonmaken en opruimen. De kerstboom stond deels al en die tuigde ik gisteren al op met mijn verzameling aan kerstfiguurtjes.

  De aflevering staat gepland voor het eerste weekend in januari, dus ik ben benieuwd. Voor mij was dit de tweede keer dat er een cameraploeg in huis stond; AT5 stond twee jaar geleden voor de deur om een item te filmen. Vlak hierna begon ik pas echt met het inrichten van Casa Interior Junkie omdat het huis zo leeg leek op video.

  Eigen Huis & Tuin op de koffie Eigen Huis & Tuin op de koffie
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  3 reacties op “Eigen Huis & Tuin op de koffie”

  1. Astrid schreef:

   Leuk zeg 🙂

  2. […] Eigen Huis & Tuin op de koffie. […]

  3. […] Trustfull stond een aantal weken geleden met cameraploeg bij mij op de stoep. We filmden zo’n 4 uur! Het geheel is samengebracht in een item van 3 minuten. Leuk om te […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu