Eigen Huis & Tuin op de koffie

Hoera! Vandaag stond Quinty Trustfull  inclusief cameraploeg op de stoep om Casa Interior Junkie te filmen. En zoals altijd stond het huis uren van tevoren flink op z’n kop..

De binnenkijker in mijn huis zat in de planning, maar door verschuivingen in het schema kon Eigen Huis & Tuin vandaag al shooten. Dat betekende heel veel improviseren (lees: de inloopkast werd wederom gebombardeerd tot ‘rommelhok’), schoonmaken en opruimen. De kerstboom stond deels al en die tuigde ik gisteren al op met mijn verzameling aan kerstfiguurtjes.

De aflevering staat gepland voor het eerste weekend in januari, dus ik ben benieuwd. Voor mij was dit de tweede keer dat er een cameraploeg in huis stond; AT5 stond twee jaar geleden voor de deur om een item te filmen. Vlak hierna begon ik pas echt met het inrichten van Casa Interior Junkie omdat het huis zo leeg leek op video.

Eigen Huis & Tuin op de koffie
Eigen Huis & Tuin op de koffie

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

3 reacties

Astrid -

Leuk zeg :)

Reageer ook