Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo geef je je slaapkamer een hotel chic look - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  14 november, 2017

  Zo geef je je slaapkamer een hotel chic look

  Niks is lekkerder dan elke avond in een heerlijk opgemaakt bed stappen na een lange dag. Schone lakens en veel kussens om in weg te kruipen. Hotels doen dit altijd erg goed en ik zie steeds vaker dat men deze stijl in hun eigen slaapkamer ook wil. Om je hiermee op weg te helpen heb ik een paar mooie kamers gevonden.

  Interior Junkie Elisah toverde haar eigen slaapkamer om tot een hotelkamer, inclusief een prachtig opgemaakt groot bed, mooie donkere kleuren en lekker rustig qua inrichting. Vaak denkt men dat een slaapkamer vooral licht moet zijn (witte muren etc.), maar dat hoeft niet. Het is wel beter wanneer je niet zo’n ruime slaapkamer hebt, maar heb je die wel dan mag je best een beetje spelen met meer kleur. Is jouw slaapkamer toe aan een make-over of wil je gewoon wat inspiratie om je kamer in hotel chic te dopen? Bekijk hieronder dan de foto’s.

  bed bewerkt bed2 bewerkt bed3 bed4 bed5 bed6

  Beeld gevonden via:

  1. Alvhem. 2. Michael Wiltbank via Domino. 3. Brittany Ambridge via Domino. 4. Laure Joliet via Domino. 5. Alvhem. 6. Alvhem. 7. Alvhem.

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu