Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo blijf ik de gure maanden heerlijk warm met een warmtekussen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  12 november, 2021

  Zo blijf ik de gure maanden heerlijk warm met een warmtekussen

  Zodra de zomer ten einde is en de herfst aanbreekt, heb ik het stervenskoud. Al in oktober klaag ik dat het “zo ontzettend koud is” en dan is de temperatuur nog lang niet bij het vriespunt. Ik vraag me dan ook elk begin van de herfst af hoe ik de komende maanden qua temperatuur ga overleven. Een wollig huispak, menig kop thee én mijn nieuwe warmtekussen van Stoov® doen veel goeds gelukkig.

  Je leest het goed: sinds kort heb ik er een nieuwe beste vriend bij, namelijk het Ploov Woolly warmtekussen van Stoov®. Een verwarmd kussen, dus. Geniaal! Met de stijgende gasprijzen en een eeuwenoud huis dat zo lek als een mandje is, moeten we er, vooral ‘s avonds, warmer bij gaan zitten zonder de kachel meteen op 22 graden te zetten. Geen avondje bankhangen is compleet zonder fleecedeken, warme sokken en dito huispak. Sinds kort voegde ik dus ook een warmtekussen toe aan mijn herfst- en winter essentials. En natuurlijk ook eentje die uiteraard mooi matcht in het interieur. Zo’n warmtekussen is meteen duurzaam omdat je de kachel een tikkie lager kan zetten.

  Hoe het warmtekussen werkt

  In het binnenkussen zit een verwarmingselement dat werkt op een batterij. Voor gebruik laad je eerst de batterij op. Eenmaal vol, dan koppel je de stekker eraf, werk je de overige snoeren weg in het kussen et voilà: je kunt heerlijk warm bankhangen met je nieuwe beste vriend. Het warmtekussen heeft drie standen en verwarmt tot 42 graden en werkt met langegolf infraroodverwarming. Dat betekent dat de warmte van het kussen niet alleen je hele lijf direct verwarmt, maar ook dat je bloedsomloop verbetert, gewrichtsstijfheid vermindert en eventuele pijntjes in je lijf verlicht. Kruip dan ook zeker tegen je kussentje aan na een lesje sporten. Dat doe ik dus ook na pilates.

  Klaar voor de koude maanden?

  Voor deze shoot gebruikte ik het Ploov Woolly kussen in de kleur bruin en in het formaat 45×45 cm. Met zijn bruine wollige, jasje misstaat hij zeker niet in onze zithoek. Een echte aanvullende match! En, omdat de kleur van het felrode label weer terugkomt in de rode bloemen op het vloerkleed, vind ik dat zelf een mooi detail voor eenheid qua kleur. Ook laaiend enthousiast geworden door zo’n warmtekussen en wil je er zelf ook lekker warm bij zitten de komende gure herfst- en wintermaanden? Op de website van Stoov® vind je nog veel meer andere exemplaren en zelfs een deken voor de echte koukleumen onder ons.

  *Dit is een inspirerende samenwerking met Stoov®. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu