Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

XXL baby shop vlog | Interior Junkie Baby update #3 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  12 april, 2019

  XXL baby shop vlog | Interior Junkie Baby update #3

  De Pinda groeit lekker, dus tijd voor een nieuwe Interior Junkie baby update, waarin ik uiteraard heel veel nieuwe spullen laat zien voor in de babykamer (het wordt zo mooi!). Ook bezocht ik een babybeurs, kwam het wagenpark voor De Pinda binnen (iets met gitzwart en koper)…

  …ging ik weer aan de slag in de babykamer én bereid ik me goed voor op de bevalling. Enjoy!

  Wil jij de wipstoel of de kinderstoel van Cybex winnen, laat dan hieronder in een reactie je motivatie achter. Good luck…

  Meer baby vlogs:

  * Deze vlog bevat een samenwerking met Cybex en LeBump

  17 reacties op “XXL baby shop vlog | Interior Junkie Baby update #3”

  1. Nadieh schreef:

   Wat groeit je buik enorm mooi. Elke update van de babytour gevolgd en vind dat je erg leuke tips en foto’s deelt!
   De kinderstoel en wipstoel zullen super matchen in onze nieuwe zelf gestylde woning waar de baby zijn eigen plekje zal krijgen door deze toffe babyspulletjes❤️

  2. Christiane de Lange schreef:

   Ik zou echt super graag de wipstoel (rocker) winnen; ik vind ze superrrr mooi & na een pittige zwangerschap, kan ik haast niet wachten totdat onze kleine spruit eruit is & in zo’n mooi wipstoeltje ligt te kirren van geluk (of heerlijk ontspannen slapen natuurlijk ??) ❤️❤️

  3. Rebecca schreef:

   Telkens zo leuk om naar te kijken en mee te volgen :-)! Mijn beste vriendin verwacht haar eerste kindje in september en voor haar zou ik wel de leuke wipstoel willen winnen ? Past perfect in haar interieur ☺️

  4. Ik zou echt super graag de wipstoel (rocker) willen winnen; zoooo mooi ??? Na een pittige zwangerschap kan ik haast niet wachten tot onze spruit eruit is en heerlijk ligt te kirren (of relaxt ligt te slapen) in die schitterende rocker! Wat heb je mooie spulletjes in je babytijd laten zien!! ❤️❤️

  5. Nathalie schreef:

   Wat leuke en lange babyvlog weer! Ik vond je interieur blogs altijd al top, maar in combinatie met de pinda is het nog veel leuker. Je hebt echt heel leuke spulletjes gehaald (die doos met de oren en het kleedje!). Ik ben nu zelf ook net een tijdje zwanger na een lastig traject, dus het is extra leuk om je te volgen, en ik zou graag kans maken om het stoeltje om het alvast te vieren met zoiets moois!

  6. Sarah schreef:

   Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap! Zo leuk om te volgen hoe het met je gaat en al die prachtige kinderkamers die je fotografeert te zien! Elke keer denk ik, o dat wil ik ook en Nh heb ik die kans ? wat een beauty’s! Ik zou ze zo graag winnen voor mijn zoontje die sinds hij 3 maanden geleden werd geboren zoveel heeft gehuild, ik gun hem heerlijke stoeltjes om nu in te chillen, spelen en (hopelijk voor mama) ook in te slapen ❤️

  7. Esmé schreef:

   Ik volgde je al graag voor interieur inspo, maar nu ik ook (voor het eerst) zwanger ben, is het helemaal leuk om ook nog al die babyinspiratie op te doen ? We zitten straks net in ons nieuwe huis en al die leuke babykamers die je hebt geshowd geven genoeg leuke ideeën. Ik kan niet wachten om het in te richten. Het wipstoeltje is om verliefd op te worden en zou alles helemaal compleet maken natuurlijk. Ik wens je nog een hele fijne zwangerschap en ben ook zeer benieuwd naar jullie kleine pinda ?

  8. Jessica schreef:

   Hiiii mommy to be ? ik wil eerst zeggen dat ik het heel fijn vind om je te volgen! ( al voordat je zwanger was;) ) maar nu ik zelf 9 weekjes zwanger ben en zie hoe jij nog vanalles doet en nog steeds sprankelend bent geeft me dat veel hoop. Tot nu toe heb ik je alleen maar slechts gevoeld en ik hoop dat dat snel over gaat en ik ook zo kan stralen als jij!

   Ik zou heel graag de wipstoel winnen. We zijn langzaam bezig te bedenken welke spullen we moeten aanschaffen en hoe binnen ons budget te blijven. Dit zou al 1 item van onze wenslijst schelen en een nog veel mooiere versie dan ik had durven dromen.

   Heel veel succes met de laatste loodjes en blijf ons op de hoogte houden van alles wat er op je pad komt 🙂

   Liefs

  9. Denise schreef:

   Oeeh wat leuk om allemaal te zien. Heerlijk voor nog meer inspiratie voor ons eigen babyboy ? een kinderstoel hebben we nog niet in huis, lijkt me super om deze te winnen! Kan de kleine man ook gezellig aan tafel! Aangezien we daar toch de meeste tijd door brengen hihi (love food!)

  10. Roxanne schreef:

   Wat een leuke blog met leuke tips en ideeen! Zit er vol van ? ik doe graag mee aan de winactie voor de witte wipper! Heel gaaf voor ons 2e mannetje ?

  11. Lotte schreef:

   Wat leuk om alle baby vlogs te bekijken. Ik hou van interieurs kijken maar een baby kamer minstens zo leuk. Na 2 meiden krijgen wij er ook een baby jongetje bij in juli. Hoe tof zou het zijn als deze ook wat nieuws krijgt. Want voor nu zijn het vooral spullen die we al hadden. Ik vind beide items prachtig, dus erg lastig. Misschien toch de kinderstoel? T zou iig een feestje zijn. Geniet van je zwangerschap!!! ???

  12. Irene schreef:

   Voor mijn zus! Die net als ik nu #2 een meisje krijgt!

  13. Sasha schreef:

   Wat een mooie spullen heb je allemaal gekocht! Mijn zus en ik volgen jou al een tijdje (ook omdat wij beide in Haarlem wonen en je zo hier en daar tegenkomen). Mijn zus kan elk moment bevallen van haar eerste (heeft inmiddels bijna alles behalve een wipstoeltje) en ik ben 14 weken zwanger van mijn eerste. Ik en mijn man moeten nog letterlijk alles kopen (wat een geld..) en zouden super blij zijn met een design stoeltje van Marcel Wanders als eerste item als pronkstuk in de woonkamer! Veel plezier met de laatste loodjes, je ziet er prachtig uit en dank alvast voor alle handige tips en voorbeelden 🙂 ???

  14. Louky schreef:

   Wat een geweldige vlog! We hebben dezelfde smaak;-). Heb ook alles van cybex aangeschaft, wat een mooi merk he? De wipstoel hebben we alleen nog niet en die zou zo mooi staan in onze woonkamer met ons meisje erin die we in augustus verwachten?!

  15. Bonnie schreef:

   Wat een super leuke vlog en wat zie je er mooi uit! Ik volg jou al vanaf de eerste blos toen je nog in Amsterdam woonde (ik destijds ook) en ik ben inmiddels moeder van een zoontje. Ik zou het wipstoeltje heel graag willen winnen zodat hij er plezier van heeft en uiteraard omdat het mooi staat in huis.

  16. Aide schreef:

   Wat een leuke dingen laat je weer zien. Wij willen al een tijdje de Cybex kinderstoel en doen dan ook graag ervoor mee. Want deze is nog een grotere eyecatcher dan de Cybex Lemo. Dan zou ons koningskind helemaal koninklijk erbij zitten straks aan tafel

  17. Danny Jansen schreef:

   Hoi Elisah,
   Super tof item!! En veel succes bij je zwangerschap.

   groeten Danny (Home Made Chefs)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu