Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Vlog #76 | de ultieme babykamer vondst op zolder - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-08-2022

  13 maart, 2019

  Vlog #76 | de ultieme babykamer vondst op zolder

  Mijn babykamer tours in Zwolle, Amersfoort, Hoogvliet en Sliedrecht gingen weer goed, ik ging uiteraard zelf ook weer verder met mijn eigen babykamer, fotografeerde en filmde de nieuwste hometour én deed dé ultieme babykamer zoldervondst bij mijn ouders op zolder…

  Meer vlogs, hometour, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu