Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonvondst: kokosnoot als plantenhanger - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  Woonvondst: kokosnoot als plantenhanger

  Net als velen van jullie geniet ik erg van de posts van Interior Junkie Elisah op Bali. Ze doen mij herinneren aan mijn eigen Bali avonturen en geven kriebels om weer terug te gaan. De cultuur, de mensen, het landschap, het eten en drinken. Daarom bij deze een tropische vondst..

  Het zal jullie misschien verbazen, maar ik dronk mijn eerste verse kokosnoot op Bali. Zo verrassend lekker! Inmiddels drink ik ze bijna wekelijks én kunnen jullie mijn liefde voor kokosnoten terug vinden in mijn interieur.
  Onlangs kocht ik deze kokosnoot plantenhanger bij één van mijn favoriete woonwinkels (voor maar €8,95). Eerst hing deze vriend op ons balkon, nu is hij verhuisd naar de badkamer. Vanuit de douche kan ik hem spotten en ook dat zorgt ervoor dat ik weer even terugdenk aan mijn Bali avontuur…
  Shoppen maar, mooie cactus erin en klaar is je tropische verrassing!
  Woonvondst: kokosnoot als plantenhanger
  Credits:
  Bloodnewlabel

  Lees hier meer posts van Joyce.

  Joyce

  Joyce kon vroeger niet begrijpen dat haar moeder elke maand naar de brievenbus rende voor de nieuwste woontijdschriften. Inmiddels komt ze daar op terug en vertoont ze hetzelfde gedrag. Speurt ‘s ochtends en ‘s avonds Instagram af voor wooninspiratie, gaat graag naar conceptstores en andere leuke hotspots met verrassend interieur (en ook voor lekkere koffie of Aziatische eten).  Woont sinds begin 2015 samen met haar vriend in Amsterdam West en heeft zich helemaal op de inrichting kunnen uitleven in hun liefdesnest. Het is een Scandinavische stijl met een bohemien touch.  Momenteel werkt ze binnen recruitment en employer branding. Ze heeft de ambitie in de toekomst in een marketing- en communicatie functie te werken. Schrijven doet ze graag en helemaal over haar grote passie: interieur!

  Eén reactie op “Woonvondst: kokosnoot als plantenhanger”

  1. martine schreef:

   HI Joyce,
   ik ben op zoek naar zo’n mooie kokosnoothanger waar jij een foto van op je blog hebt. Waar heb je die gekocht? in welke woonwinkel?
   thanks!
   Martine

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu