Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Industriele lunchtent vol beton en de lekkerste koffie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  1 augustus, 2015

  Industriele lunchtent vol beton en de lekkerste koffie

  Bij Crate Café drink je de allerlekkerste koffie én eet je de allerlekkerste broodjes. Punt. Daarnaast is deze plek lekker rauw qua uitstraling, draaien ze de beste muziek, vind je hier een bonte mix van surfers, topmodellen, hipsters en alles daartussenin én eet je ook nog eens goddelijke bananencake..

  Helaas is het altijd superdruk dus ik bemachtigde pas na 1,5 week een plekje (zelfs om 08.15 uur is het hier al druk). En sindsdien zit ik er nu steevast elke dag (want ja, waar een wil is…) en weet het personeel precies wat voor koffie ik wil. Crate is de tent van de Australische Maree Suteja en is op Bali nog een groentje: het opende pas begin dit jaar maar staat nu al bekend om de lekkerste koffie van het eiland. En als koffieliefhebber moet ik ook eerlijk zeggen: verrek, het is nog waar ook! Daarnaast verdient het personeel ook zeker een pluim want ze staan altijd met een brede lach achter de counter.
  Crate Café: cool industrieel café vol beton
   
  Crate Café: cool industrieel café vol beton
  De plek lijkt net alsof het nog in aanbouw is met al het beton en dat maakt het nou extra leuk om te weten. Als je er ‘s avonds langs loopt weet je niet dat hier overdag de coolste plek van Canggu zit. Op de muur vind je letterkunst van Mimi Elashiry terwijl je wakker kunt worden op fijne beats (FYI: Crate heeft op Souncloud een playlist die je kunt volgen). Vooral de namen van alle gerechten doen je smaken naar meer. Wat dacht je van een Brekkie Plate (eieren, avocado, bacon of zalm), de Hipstar (acai, bessen en chia), de Peas Please (brood met erwten en feta), de Chik Chik Boom (salade met kip en hummus), de Rainbow (raw salad) en sapjes als Too Good 4 You (dragonfruit, aardbeien, banaan) en de Dr. ABC (appel, biet, wortel). Ja hoor, ik heb het allemaal geprobeerd (let wel: de kaart wisselt regelmatig). En wat een verrassing: mijn Balinese stulpje zit echt letterlijk om de hoek. Goed om te weten: Crate Café sluit dagelijks om 15.00 uur.
  Mijn favoriete stek in Canggu en de grootste reden om ooit weer terug te gaan naar Canggu. Hun motto is ook niet voor niets: life’s Crate!
  Crate Café vind je op Jalan Batu Bolong. Meer over mijn Balinese avonturen vind je op mijn Instagram of via de links hieronder.
  Crate Café: cool industrieel café vol beton Crate Café: cool industrieel café vol beton
  Crate Café: cool industrieel café vol betonCrate Café: cool industrieel café vol beton Crate Café: cool industrieel café vol beton Crate Café: cool industrieel café vol betonCrate Café: cool industrieel café vol beton
  Nog meer Bali inspiratie:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu