Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Plank gevonden? Maak er een wandplank van! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-02-2024

  6 november, 2017

  Plank gevonden? Maak er een wandplank van!

  Vanaf nu publiceer ik voorafgaand aan elke huizentour verschillende woontips en/of DIY’s uit het desbetreffende huis. Na blogger Sanne is het dit keer de beurt aan het prachtige herenhuis van Klaas in Den Bosch, waar ik in zijn keuken een verweerde plank spotte die een nieuw leven kreeg als wandplank

  We kennen natuurlijk allemaal de planken met de leren riemen. Vaak kun je ze kant en klaar kopen, maar net zo vaak maak je ze ook zelf (ik maakte ook eens zo’n DIY). Deze wandplank van Klaas maakt zich bijzonder omdat hij deze plank op straat vond; de buren waren aan het breken en de bouwvakkers hadden de plank op de stoep gelegd. Daar wist Klaas wel raad mee. Hij zocht er twee leren riemen bij, sneed het gedeelte met de gesp eraf, boorde twee gaten in de muur (de schroef gaat dan ook door de riemgaatjes) en liet de plank rusten op de zelfgemaakte leren dragers. Et voila: je eigen budgetproof wandplank.

  Het leuke van dit exemplaar is dat deze wandplank langer is dan je normaal ziet. Klaas stylede het af met wat keramiek en plantjes. Ik vind dit een hele leuke DIY, wat jullie?

  Plank gevonden? Maak er een wandplank van! Plank gevonden? Maak er een wandplank van! Plank gevonden? Maak er een wandplank van!

  Meer woontips uit dit huis?!

  Good to know: de komende dagen vind je nog drie andere woontips uit het huis van Klaas met als kers op de taart de huizentour (foto + video) die aanstaande vrijdag live staat. Wil je niks missen van Klaas en zijn stunning interieur? Volg hem dan via Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  2 reacties op “Plank gevonden? Maak er een wandplank van!”

  1. Amy schreef:

   Super tof idee! Ook heel mooi uitgewerkt en het past allemaal zo mooi samen. Als ik zoiets probeer ziet het er meteen zo ‘cheap’ uit.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu