Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonkamer inspiratie: creeer je eigen relaxhoekje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  27 augustus, 2018

  Woonkamer inspiratie: creeer je eigen relaxhoekje

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je een paar dagen ervoor enkele woontips uit het desbetreffende huis. Dit keer schoot ik een binnenkijker bij productontwerper Annebet in haar kunstige appartement in Amsterdam. Wat mij meteen opviel, was het relaxhoekje bij het raam. Woonkamer inspiratie ten top!

  Van mij mag ieder huis wel zo’n hoekje hebben: eentje waar je helemaal tot rust komt. En dan heb ik het niet over de zithoek waar je luie bank staat. Nee, een extra hoekje waar je even kunt terugtrekken en bij kunt komen van de drukke dag. Annebet heeft zo’n hoekje in de L-vorm van haar woonkamer. Als je binnen stapt, heb je eerst geen flauw idee dat er nog een extra ruimte is, totdat je meer richting het raam loopt en erop stuit. Wat een fijne woonkamer inspiratie!

  Woonkamer inspiratie: creeer je eigen relaxhoekje

  Kunstig hoekje

  Omdat dit relaxhoekje bij het raam zit, is het extra licht. Annebet vertelde me dat ze hier regelmatig zit, maar ook bijvoorbeeld bij het raam (FYI: er zit hier wel een stang zodat je niet naar beneden valt). Vanuit hier kan ze alle bootjes zien die voorbij komen. “Vaak zwaaien ze ook naar me,” lacht Annebeth. In dit relaxhoekje pronkt er boven de bank van IKEA een mooie print die ze scoorde in de museumwinkel van Moderna Museet in Stockholm. Ze plakte deze op een foambord zodat het steviger werd. Ook meteen een budgetproof manier om kunst te verwerken in huis. Koop een print in de museumwinkel. Heel benieuwd wat jullie van deze woonkamer inspiratie vinden… 

  Woonkamer inspiratie: creeer je eigen relaxhoekje

  Nog meer woonkamer inspiratie zien uit het huis van Annebet?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Annebet zien, volg haar dan op Instagram of via haar website.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het huis van interieurstylist Savannah uit Zaandam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu