Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee!

  Vorige week kon je al zien hoe mijn kerstboom er dit jaar bij staat. De boom is nog voller geworden met mijn nieuwe kersthangers van Alessi ontworpen door Marcello Jori en geïnspireerd op de welbekende juweeleieren. Sprookjesachtig mooie kersthangers! 

  Ik heb hele gekke kersthangers in mijn kerstboom hangen, maar aan sommigen hangen een bijzonder verhaal. Vaak is het omdat ze mij doen herinneren aan vroeger, zoals de drie kersthangertjes die vroeger in de boom van mijn opa en oma hingen. Of kersthangers als de Empire State Building en de New York cab die ik in New York kocht toen ik daar een paar maanden woonde én met alle moeite in mijn handbagage vervoerde, omdat ik zo bang was dat ze zouden breken.

  Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee!

  Terug naar Rusland

  Sinds kort is mijn verzameling nog groter geworden met nog meer kersthangers mét een bijzonder verhaal. Deze knapperds uit de FaberJori collectie van Alessi zijn geïnspireerd op de beroemde juweeleieren.

  Italiaans design

  Designer Marcello Jori ontwierp al eerder voor deze collectie een aantal kersthangers, maar dit jaar zijn er nog meer aan toegevoegd. De kersthangers hebben allemaal hele mooie Italiaanse namen als Cigno di Primavera (een zwaan in de lente), Il Vecchio e il Mare (een oude man op zee met als betekenis ‘eeuwige jeugd’), Bianca La Balena Buona (de vriendelijke walvis) en Cuore e Cuora welke twee harten zijn die zowel het mannelijke als het vrouwelijke voorstellen. Vooral deze laatste is leuk om aan een dierbaar iemand te geven.

  Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee! Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee!

  Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee! Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee! Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee! Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee!

  Old-time favorite: dé kerststal

  Als kers op de taart style ik mijn kerstboom af met een kerststalletje. Heel gek: ik had in mijn ouderlijk huis vroeger altijd een kerststalletjes onder de boom, maar sinds ik uit huis ben, deed ik dat nooit meer. Nu pronkt er eindelijk weer eentje. Dit kerststalletje heeft de naam ‘Eternity Baby’ en is ook ontworpen door Marcello Jori samen met Massimo Giacon. De poppetjes staan er los in, zodat je ze nog een beetje kunt verschuiven. Een tip voor als je geen katten of baby’s hebt rondlopen: met een waxinelichtje erin wordt ‘ie nog mooier. Ik ben er super blij mee!

  Nieuwe kersthangers in mijn boom. Zo blij mee!

  Wist je dat Alessi nog veel meer mooie kersthangers en kerstdecoraties heeft? Ben je net zo enthousiast als ik check dan zeker even de website van Alessi.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Alessi. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu