Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  17 november, 2019

  Woonfavorieten: speelse salontafels + hippe zitzak

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van speelse salontafels, een hippe zitzak, een gouden vloerkleed én een zeer schattige spaarpot…

  Speelse salontafels

  Woonfavorieten: speelse salontafels + hippe zitzak

  Het mooie aan deze salontafels zijn toch wel de schuine pootjes. En wat fijn, want ze komen in een set van twee. Ze zijn gemaakt van gerecycled iepenhout. De pootjes van deze salontafels zijn van donker ijzer. Een tip: doop ze in de gouden verf! De grote meet trouwens 45x70x68 cm en de kleine 38x105x55 cm (hxbxd).

  Hippe zitzak

  Woonfavorieten: speelse salontafels + hippe zitzak

  Kijk, deze zitzak mag tenminste gezien worden. Wat is ‘ie leuk met zijn gebreide jasje. Hij komt in een kek blauw jasje en meet 125 x 75 x 88 cm (lxbxh). Weer eens wat anders dan een fauteuil voor in de zithoek toch? Of stal ‘m in je slaapkamer. Ook ideaal als heerlijke lounger in een leeshoekje.

  Gouden vloerkleed

  Woonfavorieten: speelse salontafels + hippe zitzak

  Zwaar verliefd op dit vloerkleed, want het heeft me toch een mooie gouden look. Hij meet 300 x 200 cm en matcht heel mooi met die salontafels en een donkergrijze bank (of als je helemaal van kleur houdt: donkerblauw). Ben je nou niet zo van het goud, dan is hij er ook nog in het blauw, rood, grijs, groen én wit.

  Schattige spaarpot

  Woonfavorieten: speelse salontafels + hippe zitzak

  In 2020 ga ik echt eens sparen. Ja, echt! Dat lukt natuurlijk hartstikke goed met zo’n schattige spaarpot als deze. Dit konijn is 35 cm lang en bewaart met alle liefde je doekoes. Fijn ook: deze hoef je niet kapot te gooien als je er wat uit wilt halen. Pfew…

  Chic sieradenschaaltje

  Woonfavorieten: speelse salontafels + hippe zitzak

  Dit is nog eens een leuk sieradenschaaltje. Deze komt namelijk in de vorm van een ibis. Ideaal voor op je make-up tafel of badkamermeubel. Hij had zeker niet misstaan in de zwarte badkamer van Cynthia. Hij meet trouwens 14,5 x 21 cm dus groot genoeg voor je mooiste sieraden.

  Bloemig kussen

   

  Deze kussen heeft én een sierlijke print van bloemen én is okergeel én is ook nog eens rond. Drie voordelen op een rij! Stal deze knapperd op een fauteuil of neem er meerdere voor op de bank. Ook heel goed te doen voor op bed. Niet zo van het geel, dan is hij er ook nog in het blauw.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu