Heb je de ruimte? Creeer een extra loungehoek in huis

Heb jij, net als Esther uit Haarlem, een extra kamer in huis om in te richten, anders dan een slaapkamer, babykamer of walk-in closet? Maak hier dan een loungekamer van. Ik was op slag verliefd op de Marrakech like loungehoek op de eerste verdieping van haar huis, Zucht. Mooie woonkamer inspiratie, toch?

Alsof ik me in Marrakech waande. Dat was het eerste wat bij mij naar voren kwam toen ik één stap zette in haar loungehoek. Esther en haar man creëerden een loungekamer om gezellig te toeven met vrienden. Ze hadden immers de ruimte; hun huis telt twee slaapkamer met op de bovenste verdieping een extra kamer én dus ook nog eentje op de eerste. Daar moest iets speciaals mee gedaan worden, dus een loungehoek werd zelf gemaakt.

De witte loungebanken maakte het stel zelf en lieten de kussens op maat maken. Door de muren wit te laten, springen de kleuren er extra uit. Het is een heerlijke rustige ruimte waar veel daglicht in valt. Met het zonnetje erbij voelt het ook echt als Marrakech. Een fijne extra loungehoek in huis waar je eigenlijk niet meer weg wilt. Ze stylede het af met onder meer etnische kussens, schapenvachtjes, een beni ouarain vloerkleed en een houten salontafel. Alleen een haardvuur ontbreekt nog!

Heb je de ruimte? Creeer een extra loungehoek in huis
Heb je de ruimte? Creeer een extra loungehoek in huis

Meer zien van deze loungehoek en meer uit het huis van Esther?

Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Esther volg haar dan op Instagram

Bekijk hier de woontip uit het huis van Esther van afgelopen week:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het jaren 30 huis van Annemarie uit Laren:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook