Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  7 februari, 2020

  Isabelle won een keuken + ik help haar eentje uitzoeken

  Je wint niet elke dag een nieuwe keuken, maar het overkwam Isabelle wél! Op een druilerige dag belde ik haar op met de mededeling dat zij en haar vriend een keuken hadden gewonnen. Haar vader geloofde er helemaal niets van! Maar echt, onlangs ging ik samen met haar eentje uitzoeken. Het wordt me toch mooi!

  Isabelle en haar vriend wonen in een jaren 30 huis in Leiden dat zij het afgelopen jaar flink verbouwden. En toen was het geld op voor een nieuwe keuken. Zonde, want de zwaar verouderde keuken past totaal niet bij de rest van hun stulpje. Omdat het een open keuken is, is het een extra doorn in het oog van het stel. Na een hele week wikken en wegen wie uiteindelijk dé keuken van Bruynzeel Keukens mocht winnen, was ik erover uit: Isabelle gunde ik het echt.

  In onderstaande video ga ik bij haar langs om te filmen in de oude keuken, gaan we inspiratie opdoen met de handige Moodboard Maker én gaan we uiteraard ook meteen even langs in de showroom om er eentje uit te zoeken. Niet alleen Isabelle, maar ook ik, voelde ons als een kind in de snoepwinkel. En zo fijn: Isabelle is in voor marmer…

  Wil jij meer keukeninspiratie opdoen en de handige Moodboard Maker testen voor het uitzoeken van jouw ideale keuken, check dan de website van Bruynzeel Keukens. Over een tijdje laat ik jullie het eindresultaat zien…

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Bruynzeel Keukens. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu