Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: hoge ladelast + fluwelen fauteuil - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  3 november, 2019

  Woonfavorieten: hoge ladelast + fluwelen fauteuil

  Elke week laat ik jullie mijn woonfavorieten zien die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Favorieten die ik zelf héél graag in mijn eigen huis wil hebben. Deze week smul ik onder andere van een hoge ladekast met gouden pootjes, een fluwelen fauteuil én een mierzoet memoboard.

  Ladekast op pootjes

  Woonfavorieten: hoge ladelast + fluwelen fauteuil

  Ik word nog steeds wild van de combinatie walnoothout met messing. Zo ook dus van deze hoge ladelast. Wat is ‘ie leuk! Het geometrische jasje van deze hoge ladekast maakt ‘m extra speels. Ik zie ‘m al helemaal voor me op mijn thuiswerkplek en dan drie naast elkaar voor al mijn zooi. Maar alleenstaand doet ‘ie het ook erg goed in de hal voor al mijn sjaals, wanten en schoenen. Fijn ook: de lades zijn greeploos. Deze hoge ladekast meet trouwens 75 x 121 x 47 cm (b x h x d). Net zo’n fan als ik?

  Chique fauteuil

  Woonfavorieten: hoge ladelast + fluwelen fauteuil

  Liefde voor fluwelen meubelstukken! Stiekem had ik eigenlijk in de woonkamer een enorme fluwelen bank gewild. ‘Helaas’ had ook manlief enige vinger in de pap en werd het een wollen bank. Nu vervang je niet zo snel een bank, maar een fauteuil wél. En deze fluwelen fauteuil is zo leuk! Ben je nou niet zo van het roze, dan is deze fluwelen fauteuil er ook in het okergeel, groen én in een roestbruine kleur. Verliefd!

  Mierzoet memoboard

  Woonfavorieten: hoge ladelast + fluwelen fauteuil

  Mijn hele leven zit in mijn iPhone, dus je zou denken dat zo’n memoboard helemaal niet nodig is. Maar toch is iets tastbaars ook wel fijn in plaats van steeds maar je mobiel checken, toch? Op dit memoboard kun je al je to do’s op kwijt. En het mooiste: hij is ook nog eens een feestje om naar te kijken door het zachtroze jasje. Hij is er trouwens ook in het zwart en zalmroze. Zucht…

  Gouden piggybank

  Woonfavorieten: hoge ladelast + fluwelen fauteuil

  Waar zijn de tijden gebleven dat ik maandelijks centjes spaarde in mijn spaarpot? Als eigen ondernemer blijft het lastig om geld netjes opzij te zetten ‘voor later’. Wellicht dat dit gouden varkentje een beetje mee helpt, al is het alleen maar om naar hem te kijken. Cute, toch?

  Koekjespot met oortjes

  Woonfavorieten: hoge ladelast + fluwelen fauteuil

  Jaren geleden zag ik deze koekjespot met oortjes bij Colette in Parijs, maar vond het te tricky om dit zeer breekbare ding mee te nemen naar huis. Eenmaal thuis had ik spijt en wilde de koekjespot met oortjes online kopen, maar ik vond de verzendkosten te duur. Gevolg: jaren later heb ik hem nog steeds niet (FYI: ook zag ik ‘m tijdens mijn hometour bij Danique in Leiden). Nu zie ik ‘m weer en begint het te kriebelen. Wellicht dat ik deze maand mijn schoen maar even zet…

  Kunstig behang

  Woonfavorieten: hoge ladelast + fluwelen fauteuil

  Je moet even goed kijken, maar dit is dus écht behang. De oplettende kijker ziet er stenen en mineralen in. Je hebt de print niet alleen rozetinten, maar ook in het zwart-wit en met blauwe tinten. Het is van papier, dus het kan krimpen. Behang de banen dan iets over elkaar heen zodat het mooi netjes aansluit. Geniale die ik ooit van een behanger kreeg.

  Bekijk hier mijn eerdere woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu