Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Winkelen in Utrecht @ PUHA - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 18-04-2024

  27 mei, 2018

  Winkelen in Utrecht @ PUHA

  Zet één stap in winkel PUHA en je wordt verrast door gele lichtsnoeren, kledingrekken die vol hangen met pareltjes van upcoming designers én bijzondere (woon)accessoires (iets met een croissant…). Binnenkort winkelen in Utrecht? Hop dan zeker hier even binnen.

  Bij binnenkomst viel mijn oog direct op een paar schoenen. De buitenkant is gemaakt van een soort gevlochten stro. Hierdoor zien deze muiltjes er erg hip en zomers uit. Ideaal voor een dagje strand. Leuk feitje: de schoenen zijn van het merk Raffia dat is opgericht door een van de PUHA eigenaren.

  Winkelen in Utrecht @ PUHA

  Winkelen in Utrecht @ PUHA

  Winkelen in Utrecht @ PUHA Winkelen in Utrecht @ PUHA

  Een broche van croissants

  Naast schoenen vind je hier nog veel ander leuks. Zo shop je hier porseleinen broches in de vorm van een croissant. Misschien wat cliché, maar stiekem erg leuk om deze op te spelden als je naar Parijs gaat.

  In een van de stellingkasten liggen kleurrijke vlinderstrikken uitgestald. Prachtig voor bij een chic kostuum, maar ook zeker leuk in combinatie met een casual outfit. Verder shop je hier veel meer moois van merken zoals Studio JUX, Manon Boertien, Fenny Faber en Studio RUIG. Dat maakt winkelen in Utrecht nóg leuker.

  Winkelen in Utrecht @ PUHA

  Winkelen in Utrecht @ PUHA Winkelen in Utrecht @ PUHA

  Binnenkort winkelen in Utrecht?

  PUHA vind je in de Voorstraat 48 in Utrecht. Uitgekeken bij deze winkel? Bij de balie vind je een kaartje waarop de leukste conceptstores van Utrecht staan uitgelicht. Pik deze zeker even mee als je een bezoekje aan deze Domstad brengt.

  Naast winkelen in Utrecht zijn deze steden ook leuk om een kijkje te nemen:

  Tekst & fotografie: Lisa Post

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu