Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Gegarandeerd romantisch weekend Parijs in dit hotel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  22 december, 2017

  Gegarandeerd romantisch weekend Parijs in dit hotel

  Eens in de zo veel tijd licht ik een hotel uit in binnen- of buitenland en dit keer is het de beurt aan Hotel Grands Boulevards in hartje Parijs.Na het zien van dit hotel wil je direct een weekend Parijs boeken. Een ontzettend knus hotel, perfect voor bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg…

  Het hotel laat je kiezen uit vijf verschillende kamers, die niet zozeer verschillen qua interieur, maar wel qua grootte en luxe. De ‘basic’ kamer heeft eigenlijk alle luxe, maar het kan dus blijkbaar nog luxer. De kamers zijn ontzettend schattig en hebben een echte vintage uitstraling. Het interieur is een mix van pastelkleuren, marmer en velvet met hier en daar accenten van hout en goud. Wat een plaatje!

  Verblijven doe je al vanaf €161 per nacht exclusief ontbijt, voor twee personen. Met een beetje geluk heb je dan een kamer met balkon dat uitkijkt over Parijs. Beter kan niet, toch? Bekijk hieronder de foto’s van dit prachtige hotel.

  petit5 petit2 petit3 petit4 petit7 petit8 petit9 petit10 petit11 petit12 petit13 petit

  Beeld gevonden via:

  Hotel Grands Boulevards

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu