Weekend inspiratie: de mooiste keuken accessoires

Het is weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een dosis weekend inspiratie. Dit keer struinde ik het internet af en ging ik op zoek naar de mooiste accessoires voor in de keuken. En ik moet zeggen, ik heb veel moois kunnen vinden.  Kijk je weer mee?

keuken1

keuken2

keuken3

keuken4

keuken5

keuken6

keuken7

keuken8

keuken9

keuken10

Beeld gevonden via:

1. Garden Trading2. Garden Trading3. Garden Trading. 4. OOSTOR.com. 5. Garden Trading. 6.  bNifty. 7. H and G Designs. 8. Lights4fun. 9. AUDENZA. 10. Lights4fun

lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

Reageer ook